1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0 i RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk250598, Listopad 27, 2012.

  1. patryk250598

    patryk250598 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    Witam serdecznie,
    mam sprawę odnośnie LT i RGH. Jeśli zamówię napęd z LT 2.0, a potem wyślę konsolę do zrobienia RGH to czy LT będzie się gryźć z RGH? Bo w gruncie rzeczy zamawiam dysk za 35zł a za dopłatą 10zł mogą mi zrobić LT, więc moim zdaniem korzystnie.
    Pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2722
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie będzie się nic gryzło tyle że LT+3.0 obecnie jest a nie 2 więc zapytaj tego kogoś który to flash będzie w napędzie.

    @

    Info Napisz mi po co chcesz kupować napęd ?? twój się zepsuł czy co??? jeśli chcesz robić RGH to napęd w sumie jest zbędny. Jeśli tylko tam da się 2 to jest napęd który nie obsługuje XDG3 ( czyli Hitachi lub Samsung ( poza Hitachi 78/79).

     
  4. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Nie będzie się gryźć pod warunkiem że będzie to zrobione dobrze i profesjonalnie.
     
  5. patryk250598

    patryk250598 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lublin
    @orso6 gadałem z tym panem co mam od niego kupić ten napęd i mówi że jest możliwość zrobienia na tym napędzie tylko LT 2.0
     
  6. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak będzie dobrze zrobione to nie może się gryźć bo LT to przerobienie napędu a RGH to chip wlutowany w płytę główną.
     
  7. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Ale to, że na tym napędzie zrobisz tylko LT+ 2.0 nie ma nic do rzeczy, a poza tym wziąłem to pod uwagę przy pisaniu poprzedniego posta, tak jak i inni użytkownicy.
    A dlaczego się nie gryzie, to masz wyżej.
     

Poleć forum