1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + 2,0 i xbox live

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Paweł Krawczyk, Styczeń 28, 2013.

  1. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam Xbox 360 Arcade przerobionego lt+2,0.
    Ostatnia aktualizacja z gry Assasins 3 usunęła przeróbkę na dzień ale później wszystko działało.
    I tu mam pytanie. Skoro mam (chyba) najnowszy dash to czy po tej aktualizacji z xbox live usunie mi lt+2,0.
    Ban mnie nie interesuje jak dostanę to trudno, chodzi mi o przeróbkę.
    Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    bez problemu, aktualizuj.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki. Napisze jak to wygląda po aktualizacji

    Witam ponownie. Usuneło mi jednak przerobke ;(. Działaja tylko gry xgd2. Co mam teraz robic? Czy musze xgd3 nagrywac na lt 3,0 czy mozna jakos inaczej? Musze przerabiac na lt 3,0? JAK tak to napiszcie gdzie polecacie..

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jakby Ci usunęło przeróbkę to gry XGD2 też nie pójdą... Pomyśl trochę...
    Po prostu wgrało Ci cichą aktualizację. Jak nagrywać gry XGD3 gdy się ma cichą aktualizację.
    Dział ISO.
     
    1 osoba to lubi.
  6. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dziekuje, własnie cos mi z tym nie pasowało. Mógłbym prosić o dokładny link z działu ISO? Szukam szukam i nic
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam jeszcze kilka pytan : 1) czy na lt 2,0 z cicha aktualizacja mozna grac na xbox live w gry xgd3? 2) Czy gdybym przerobił na lt 3,0 te gry xgd 2 by działały czy te tez znow musiałbym nagrywac? 3) co byscie woleli: zgrywac za kazdym razem na pendriva plik czy wydac sporo kasy na przerobienie i kupe płyt? (co wy byscie zrobili). Z gory dzieki
     
  9. nitros5

    nitros5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2011
    Posty:
    96
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włoszczowa
    Przerób na LT 3.0. Ja tak zrobiłem i nie żałuję.
     
  10. Paweł Krawczyk

    Paweł Krawczyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2012
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak własnie chciałem zeby juz nie robic problemow i wgl, tylko słyszałem ze niekiedy gry nie chca sie nagrywac na lt 3,0. MAM nagrywarke lite on ihas 124b i czy po tej cichej aktualizacji wszystkie gry na lt 3,0 nagrywa sie normalnie prze abgx i img? No i czy te gry xgd2 tez bede musiał od nowa nagrywac? ZNowu z gory dziekuje ;)
     
  11. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    271
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Też mam lt 2.0 i dashboard 16197 gry XGD3 nagrane ihasem śmigają bezproblemowo,musisz jedynie cofnąć topologie pod lt2.0 i to wszystko.
    A Panowie jak wygląda sprawa grania na xbox live w gry XGD3 z cofniętą topologia na lt 2.0 nagrane ihasem??Ban poleci?
     
Wczytywanie...

Poleć forum