1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 +ihas+ fifa 13

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez xxxboxxx, Wrzesień 24, 2012.

  1. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, zakladam nowy temat ponieważ administracja kasuje inne wiec nie ma gdzie dostac jasnej odpowiedzi ,chociaz jest to forum xbox 360;d jaka jest szansa ze powyższa kombinacja zadziała, bez zwiech,wywalania do dasha, itp i czy obraz wersii complex jst to finalny,sprawny obraz fify 13, z gory dzieki za odpowiedz;d
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Ja mam tą pierwszą wersję paloną iHASem i działa ale nie odpowiem Ci co do LT 2.0 bo mam 3.0
     
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nikt Ci nie powie w ciemno czy będzie chodzić, nagraj i się przekonaj.
     
  5. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Ktoś napisał na zagranicznym forum, żeby nagrać overburn. Nagrałem, wywaliło błąd w nagrywaniu 97%.
     
  6. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic, sam sprobuje ihasem nagrac do konca tygodnia dopiero , i sprawdze. JESLI ktos sprawdzi kombinacje lt 2.0 , ihas i nowy dash i fifa 13, to prossze o info w tym temacie, czy dalej wywalam czy moze jednak dziala. W ostatecznosci zainwestuje sie w lt 3:0
     
  7. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Bo tak ma być. Potem anulujesz, potem dajesz tak i masz wypalone .
     
  8. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Sprawdziłem z płyty, wywala przy składach. Zgrałem na dysk przy MP3, normalnie się nagrało a w menu gry nie wywala. Jeszcze sprawdzę karierę.
     
  9. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jakie mas lt!? I daj znac czy dziala z dysku
     
  10. MarcinKa

    MarcinKa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    3.0 Działa z dysku gra, nie wywala w niczym tylko przy karierze. Z Trickiem mp3.
     
  11. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Szkoda ze nie lt 2.0 ... Wiec jak lt 3:0 nie do końca sobie z ta FIFA radzi ,to tym bardziej starsza wersja będzie odtwarzała gry z błędami, W sumie to możliwość grania meczy towarzyskich w 100 procentach by mi wystarczyła, bo w karierę nie gram:)
     
  12. 360sⓁim

    360sⓁim Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2012
    Posty:
    94
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mam lt2.0 fifa nagrana ihasem smiga wszystko
     
  13. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28114
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Ludzie ciężko wam kupić IHASA i mieć święty spokój?
     
  14. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wreszcie pierwsza osoba ktora daje nadzieje na gre w fife na lt 2.0 . Posiadam ihasa wiec jutro sprobuje nagrac i zobaczymy co bd:D
     
  15. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    iHAS - 100 zł, LT 3.0 - 150zł = 250zł czyli tyle co wywalacie na uwalone płyty bawiąc się w zwykłe nagrywarki i LT 2.0. Albo zróbcie RGH i święty spokój. Ja mam LT 3.0 i nagrałem dla siebie i kolegi FIFE i śmiga i mi i jemu bez żadnych problemów.
     
  16. Resoort

    Resoort Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ihas - 60zł
    LT 3.0 - 50zł

    ..co nie zmienia faktu, że irytują mnie posty w których widzę to samo ;) Nie szkodzi, że kilka postów wstecz ktoś ma odpowiedź jak na tacy.
     
  17. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak zgadzam sie z rgh jest rzecz idealna, lecz moja konsolaa jest juz dosc wiekowa...bo to falcon z 2008, i dosyc eksploatowany, wiec szkodz zrobic rgh na niepewna konsole...;/
     
  18. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    esperanza + zwykła nagrywarka + lt 3.0 i mi działa ( grałem z 3 h ) więcej nie gram bo czekam na wersję PL
     
  19. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    U mnie też iHAS po 60 zł jest ale wolałem napisać 100 żeby nie było, takie są ceny na allegro :D
     
  20. xRemingtonx

    xRemingtonx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wałbrzych
    Grałeś karierę i działa ?
     
  21. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Potwierdzam. Ihasem wypalilem Ffe na LT 2.0, gram z plyty, tryb kariery od godziny smiga az milo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum