1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 ktos wie?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez robson4141, Listopad 14, 2011.

  1. robson4141

    robson4141 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    JAk ktos niewie to niemam pretensji ale moze ktos jednak wie .. Chodzi o to czy oplaca mi sie oddac konsole do wgrania lt 2.0 czy lepiej poczekac moze cos wie ktos o nastepnej przerobce>?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. czaja135

    czaja135 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 24, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Opłaca się, jak najbardziej ;) Ja jestem zadowolony z lt+ 2.0 ;)
     
  4. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    na nastepna? ludzie miesiacami wlasnei na 2.0 czekali heheh
     
  5. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przerabiaj na LT+2.0 albo na RGH
     
  6. Rafał Ligęza

    Rafał Ligęza Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A na co lepiej przerobić na LT+2.0 czy lepiej poczekać aż troszkę stanieje RGH. I czy w przypadku RGH można później wszystkie aktualizacje przeprowadzać samemu czy potrzebny jest jakiś specjalistyczny sprzęt przez co aktualizacje znów należy zlecić fachowcą?
     
  7. RaditZ

    RaditZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja narazie mam LT bo kolega mi robi na LiteOn V1. Czekam az stanieje RGH w ok 100-150zl i dopiero zrobie albo kupie kable programator i chip i spobuje sam.
     
  8. DarkInterior

    DarkInterior Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet bym sie nie zastanawiał :)
     
  9. Aleks Zawadzki

    Aleks Zawadzki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie niedlugo wychodzi lt 3.0 czy gry lt 2.0 bedą dzialac?
     
  10. Flesh

    Flesh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 18, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polska
    raczej tak ale też nie wiadomo kiedy wyjdzie LT+ 3.0 ;D
     
  11. Kukeel

    Kukeel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 12, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    OŁ boj LT3.0 po świętach a nawet w nowym roku się pojawi,przerabiaj na 2.0 , ja przerobiłem, wypalilem sobie drivera sf, assassina rev,bardzo zgodnie z tutkami a nawet lepiej i **** - przeczysc plytke miekka szmatą, albo pada mi laser albo (?coś robie).
    Ciekawe kiedy w końcu śnieg spadnie skuli mnie móglby dopiero 24 bo nie lubię śniegu. Co ja bym zrobił - poczekał na 3.0 albo chociaż na 2.01.Dzięki, że mogłem sobie nabić posta fajny temat
     
  12. lukaszhaha

    lukaszhaha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja własnie mam jutro przerobić slim na 2.0 tylko nie wiem czy poczekać na 6 grudnia na nowy dash?
     
  13. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Na Twoim miejscu bym sie wstrzymal :C jesli tym bardziej nie zrobisz tego sam :/ na pewno z nowym dashem wprowadza konkretnie to co teraz M$ jakby testuje.
     
  14. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    tylko że 6 wychodzi dash który wprowadzi nowe zabezpieczenia, a nowe LT może wyjść dopiero w nowym roku, ja na twoim miejscu wgrałbym teraz najnowszego dasha 2.0.13604.0, przerobił na 2.0 i grał aż do momentu wydania LT 3.0. Nie wgrywaj żadnych bet dasha ani nie łącz się z live to będziesz miał luz, również tego dasha 6 grudnia sobie odpuść
     
  15. lukaszhaha

    lukaszhaha Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Własnie tak zrobiłem, wszystko gra tylko mój x jest po cichej aktualizacji, ale poradnik z forum pomógł :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum