1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0 lub lt.3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez daniel10123, Grudzień 24, 2013.

  1. daniel10123

    daniel10123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.
    Jestem szczęśliwym posiadaczem przerobionego x'klocka, lecz mam takie pytanie jak sprawdzić jakiej wersji mam flasha. Wcześniej grane przez zemnie gry wszystkie nie były kopią 1:1 i teraz takie pytanie czy jak podepnę x'a do internetu mogę spokojnie grać na xbl ?
    Proszę o wyrozumiałość.Starałem się wytłumaczyć jak najlepiej umiałem
    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nagraj lub pożycz grę na XGD 3 gra potrzebuję LT+ 3.0 , jak nie jestes pewny to nie podpinaj konsoli do neta.
     
  4. daniel10123

    daniel10123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jeżeli będę posiadał lt 3.0 a wszystkie wcześniejsze gry nie były kopią 1:1 to będę mógł korzystać z xbl czy to 2 nie ma różnicy

    EDIT:

    Fifa 14 oraz 13 nagrana zwykłą nagrywarką nie uruchamia się wywala error z ścierką.

    Edytuj posty - nie pisz jeden pod drugim - nast. razem polecą pkt. - #Jabar
     
  5. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3705
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  7. daniel10123

    daniel10123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli jak będę nagrywał ihasem i nie będę już grał w gry które nie są kopią 1:1 to spokojnie mogę grać na livie
     
  8. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ihas robi kopie 1:1 wiec ryzyko dostania bana jest bardzo małe
     
  9. daniel10123

    daniel10123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Asassin brotherhood nie działa
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  11. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    477
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    1. Jaką masz nagrywarkę ??
    2. Jak masz skonfigurowanego IMGburna ??
    3. Na jakich DVD nagrywasz/łeś ?
    4. Używasz ABGX360 do weryfikacji ?
     
  12. daniel10123

    daniel10123 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Skoro assasin mi nie działa to mam lt.3.0 ??
     
  13. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    272
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    To znaczy że coś sknociłeś przy nagrywaniu.
     
  14. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wypalasz pod LT 2.0 czy LT 3.0 ?
    I jaki błąd ci wyskakuje?
     

Poleć forum