1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 na 3.0 nie da rady.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez TheGensty, Maj 8, 2013.

  1. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam zakupiłem ostatnio konsole xbox xenon ( nie wiem dokładnie jaki mam napęd) i mam takie pytanie bo dzis dałem kolesiowi żeby mi przerobił konsole i powiedział że ją się da tylko przerobić na lt 2.0. I pytanie jest takie czy to prawda.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Prawda samsung lub hitachi.ale xgd3 smiga na tym najnowsze gry o ile naped fabryczny. I jak hitachi to xgd3 tylko z ihas.
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    jak napęd spoofowany był z innej konsoli to lipa. Sprawdz kolor kabla przez zdjęcie panela przedniego
     
  5. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wiem że jak przyszła konsola to plomby wszystkie były bo patrzałem. Tego kabla nie moge znaleźć, ale może otworzony napęd coś pomoże w rozróżnieniu napędu [​IMG]
    Jeśli nie da się przerobić na 3.0 to jaki był by najrozsądniejszy wybór? Zmiana napędu? Konsoli? Czy jakaś inna możliwość?
     
  6. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    To jest hitachi.
     
  7. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli najlepszym sposobem co będzie ? Jeśli chodzi o nagrywarke w kompie to mam ihasa. I w konsoli prawdopodobnie jest wgrany najnowszy dashboard
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    musisz mieć wgrane lt 2.0b i nagrywać ihasem jak to fabryczny musi śmigać.
    edit napęd nie obsługuje ap 25 więc czy nagrasz to pod lt 2.0 czy 3.0 będzie działać pod lt 3.0 latwiej skan abgx360 na ustawieniu autofix level 3 i gra i to jeśli chodzi o xgd3 , xgd2 obojetnie jak nagrasz i czym.
     
  9. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli mam do gościa jeszcze raz jechać żeby przerobił konsole na lt 2.0b? Bo dziś patrzayłem jakie gry chodzą i wiem ze napewno chodzi DMC, Sniper. I zapewne przy tych grach ( Bo je nagrywałem 3.0 jeśli dobrze pamietam) to wystarczy sztuczka z pendrivem, tak?
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Chodza takie i takie xgd3 xgd2 dziala na kazdym lt. Xgd3 odpal z ihasa moze masz juz takie lt bo jest dosc stare
     
  11. TheGensty

    TheGensty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da rade wymienic cały napęd żeby można było go przerobić na lt 3.0?
     
  12. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Da ale xgd3 juz nie pojdzie. Musi byc fabryczny. I bym sie bal czy ona te flashowanie i nowe gry przezyje. I bez ihas lub pay tools xgd 3 na tym nie pojdzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum