1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 2.0 na 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bankai, Luty 18, 2013.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema mam lt.20 zadnych cichych aktualek flag itp itd. Najnowszego dasha czy musze flashowac do lt3.0 zeby grac w xgd3?? I czy jesli sflaszuje to gry xgd2 bede musial znow nagrywac?? Teoretycznie nie musze tego robic chyba bo mozna podobno gry lt 3.0 przerobic na lt2.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Odp: lt 2.0 na 3.0

    Prawdę mówiąc najlepiej miec najnowsze lt.
    Gry pod lt 3.0 mozna przerabiac na lt 2.0.
    Jesli wgrasz lt 3.0 to gry xgd2 będą działać normalnie z wyjątkiem tych które posiadają ap25 ( te trzeba bedzie ponownie nagrać).

    Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    jak chcesz jeszcze pouzywac lt 2.0 to aktualizacja do dasha 15574 i beda gry smigac jedynie silent hill hd nie bo ona che dasha 16197
     
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ok ale reasomujac .Czy mam najnowszego dasha i lt 2.0. I teraz jesli zrobie lt3.0 to czy gry xgd2 nagrane pod lt2.0 beda dzialac?
     
  6. masiusgn

    masiusgn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Gry xgd2 będą działać normalnie wyjątkiem są gry z ap25 a jeśli chodzi o gry xgd3 nagrane pod lt 2.0 to nie odpalą na lt 3.0 bo musisz zmienić topologie...

    edit: Gier xgd2 nie nagrywasz pod lt 2.0 czy tam lt 3.0 Ta przeróbka jest do gier z xgd3 czyli xgd2 nie mogą nie działać :D
     
  7. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ok dzieki za pomoc!
     

Poleć forum