1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 2.0 na LiteOn [SLIM]

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KrySpeQ, Grudzień 27, 2011.

  1. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    LT+ 2.0 na LiteOn 16D2S [SLIM]

    Witam.
    Z tego powodu iż☺ w sprawach flashowania napędów jestem laikiem, mam pytanie, do was muzgowców : )
    Chciałem Zfalashowac napęd w xboxie, zadzwoniłem do typka i podałem mu wszystko co chciał (LOT i Mrf Date) I po krótkiej rozmowie powiedział że przerobienie mojego napędu nie jest możliwe. Trochę się zmarszczyłem i pomyślałem że gostkowi po prostu się nie chce. Więc moje pytanie brzmi czy mojego Xboxa da się przerobić ?
    LOT: 1025x
    Mrf Date 15 czerwca 2010r
    Napęd: LiteOn 16D2S
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    da się przerobić
    edit czas na zmiane serwisu
     
  4. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    Czy trzeba ciąć napęd ?
     
  5. Darek24

    Darek24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    raczej drill,bo pewnie winbond
     
  6. KrySpeQ

    KrySpeQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Elblag, Poland
    No dobra, a jakoś tak po polsku mozna by bylo ?
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    drill to znaczy wiercić w chipie, zrobić małą dziurke żeby do odblokować
     
Wczytywanie...

Poleć forum