1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 oraz nowy dash

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez berserker8888, Grudzień 9, 2011.

  1. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, dzisiaj gosciu wgral mi lt 2.0 potem nowego dasha. Nowosci oczywiscie nie dzialaja.Dodam ze
    Konsola jest zbanowana i przez rok nie byla podpinana od tego czasu do netu.
    Nie wiem na jakiej nagrywarce byly nagrywane. Mam do was pytanie teraz czy isc do goscia
    Po zwrot kasy za przerobke bo gdyby nie aktualizowal dasha to wszystkie gry by dzialaly.
    Da sie teraz cos zrobic czy musze czekac na lt.3.0"?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Możesz kupić nagrywarkę liteona. Wtedy nagrasz kopie 1;1 i będą działać. Zanim to zrobisz możesz spróbować metody z title update.
     
  4. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nowości wszystkie nie chodzą czy tylko te z AP2.5?
     
  5. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Te z ap 2.5 to nie wiem. Wiem ze nowy assasyn nie chodzi,batman,rage,battlefild3.fifa 2012 dziala
     
  6. bison616

    bison616 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    160
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    b-stok
    jak masz dash metro to działać nie bedzie i musisz czekac na lt 3.0
    a jezeli masz 13604 to jakies stare lt ci wgrał
     
  7. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zgadzam się z przedmówcą ... na twoim miejscu upewniłbym się co masz za LT wgrane, a potem do kolesia uderzył jeśli nie po zwrot kasy to chociaż po "gratisową" przeróbkę LT 3.0 jak wyjdzie (oczywiście zakładając, że gościu faktycznie coś spaprał).
     
  8. Kozi3214

    Kozi3214 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Okolice Wrocławia
    Przecież napisał, że BF3 śmiga, czyli ma wgrane LT2.0...
    Możliwe, że źle nagrane.
     
  9. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lt 2.0 mi wgral a potem najnowszego dasha. Jak zadzwonilem pozniej to tlumaczyl sie ze zlego pena zlapal i ze lt 3.0 mam gratis
    Ale co mi po tym jak te gry ktore kupilem bede musial na lt 3.0 spatchowac
     
  10. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zle sie wczesniej wyrazilem.wszystkie te gry procz fify nie dzialaja
     
  11. robsongno

    robsongno Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    71
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Rage, Batman AC, Battlefield 3 to gry, które posiadają Ap2.5 a co za tym idzie po wrzuceniu dasha wyższego niż 13599 tego typu gry nie będą ci odpalały (nawet starsze tytuły typu Fable 3, Assassin's Creed Brotherhood - trzeba je na nowo przepuścić przez nowy abgx, który wyjdzie razem z LT 3.0). Jest to wynik tej "cichej aktualizacji" od M$.

    Co do tego, że Fifa 12 śmiga, to po prostu wynik tego, że gra ta nie jest grą XGD3 tylko XGD2 więc nie ma z nią problemu. Jeśli natomiast chodzi o Assassin's Creed Revelations to w ogóle jak wrzucasz płytkę do napędu to masz widoczny avatar od gry, możesz ją zainstalować na dysku?

    Jeśli nie to spróbuj po prostu nagrać ją raz jeszcze bo np ja swoją kopię nagrałem (na zwykłej nagrywarce laptopowej, nie tej LT MAX, na Verbatimie, z prędkością 2.4 i gra zainstalowała się na dysku elegancko i zero problemów podczas jej przechodzenia - grę ukończyłem w całości - a mam dash 13604 i LT 2.0).

    No chyba, że ten najnowszy dash, którego ci koleś wgrał powoduje, że już nawet tytuły XGD3 bez Ap2.5 nie chcą odpalić (nie wiem, nie sprawdzałem na sobie i nie mam zamiaru :-D ), jeśli tak jest w istocie, to musisz niestety poczekać na LT 3.0, bo nic innego ci nie pozostaje na ten moment.
     
  12. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki robsongo pozniej sprawdze czy da sie zainstalowac na dysku bo avatary tych gier sa widoczne.
    Sprawdzilem wczoraj crysisa 2 i dziala assasyn 2 tez.sprawdze jeszcze fable 3 bo ona tez ma ap 2.5
     
  13. berserker8888

    berserker8888 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Gry jakie udało mi sie uruchomic po cichej to :Assasyn Revelations, Skyrim PL, Batman, LOTR. Cały czas walcze z Rage Battlefield 3
     
  14. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Gry z XDG3 posiadają AP a nie tak jak ktoś tu pisał że nie posiadają. Mam nowego dasha, LT+2.0 siedzę offline i wszystkie gry mi działają. Nagrywam iHAS'em na Verbatimach i nie robię żadnych trików z "TU", działa mi wszystko tak jak dawniej. Więc nie wiem o co chodzi założycielowi tematu. Wszyscy nawet pisali, że jeśli gramy offline możemy zainstalować nowego dasha i wszystko będzie śmigać. Podaj więcej szczegółów: czym nagrywasz, jakie płyty, bo jak pisałeś to masz bana więc nie masz cichej aktualizacji.
    Jak dla mnie to musisz zakupić nagrywarkę i będziesz dalej cieszył się giercowaniem (jeśli masz kogoś kto posiada tak wypaloną płytę to ją pożycz i sprawdź u siebie)
     
  15. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    Jak wgrywal przerobke to na pewno wgral najnowsza czyli lt2.0 bo nie chce mi sie wierzyc ze wgral stara zobacz po prostu jak dashboard masz i napisz tutaj a wszystko bedzie jasne.

    Sent from my X10 using Tapatalk
     
  16. RollTide

    RollTide Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam a ja mam pytanie czy jak mam wgrnego nowego dash'a tego teraz po grudniowej aktualizacji to jest mozliwosc wgrania tego iextreme lt 2.0 czy musze czekac na cos nowszego ?dzieki za odpowiedz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum