1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 pod lite-on - problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez barto52, Październik 7, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. barto52

    barto52 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Witam,

    mam napęd liteon i lt 1.91 chcę go teraz przerobić na LT 2.0 ale nigdzie nie mogę znaleźć pliku LTPlus-025-v2.0.bin ...
    Czy ktoś pomoże ?

    Nie chcę przerabiać na lt 3.0 bo chyba mi się nie opłaca:
    - nie mam ihasa (opcjonalnie mógłbym zakupić, ale wolę poczekać jak na dashu 15574 będzie można zrobić RGH)
    - wszystkie gry musiałbym nagrywać jeszcze raz ...

    Może ktoś ma na kompie gdzieś plik z lt.2.0 pod liteon to proszę o linka lub podesłać na miala barto52wp@gmail.com

    Dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: LT 2.0 pod lite-on - problem

    A czemu nie Lt.3.0 ? Xgd3 i ap 2.5 nie pójdą tylko i je na nowo palić trzeba.xgd2 czyli stare gry bez zmian.
    Z Lt 20 jest więcej zabawy iitp.
    3.0 tylko abgx i nic więcej.
    Ihas tylko do kilku gier resztę nagrasz normalną nagrywarka .

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  4. barto52

    barto52 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    ...może masz rację, wgram lt 3.0

    ewentualnie potem można z lt 3.0 na lt 2.0 zrobić downgrade?
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: LT 2.0 pod lite-on - problem

    Można zmienić potem.
    Jak będziesz palić giey pod 2.0 to i tak za jakiś czas będziesz musiał na nowsze Lt przejść bo 2,0 np. Straci funkcjonalność a zostanie ci sterta bezurzytecznych płyt.
    Lepiej pod 3.0 od razu.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  6. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Rozwinięty temat w dziale LT-Artykuły


    Alert CLOSE

     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum