1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 problem z grami. Pomocy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Daniel., Listopad 22, 2011.

  1. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    --------------------------------------------------------------------------------

    wczoraj dałem do przerobienia pierwszy raz konsole Slim na LT 2.0 nagrałem 3 gry w ten sam sposób i w tym tylko jedna mi działa jest to "sports season two" na kinecta a dwie które mi nie działają to "saint row the third" i "assassin's creed revelations" wyskakuje mi na konsoli ze " Płyta jest nie obsługiwana i żeby uzyska pomoc mam wejść na stronę xbox." Grę "saint row the thired" nagrałem dwa razy, raz z "LayerBreak=1913760" i "LayerBreak=2133520" dash mojej konsoli to 2.0.13604.0. co mogę zrobić w tym przypadku ? Proszę o pomoc :mad:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Podaj na jakiej płycie i nagrywarke :) Ja nagrywam z zaznaczonym Calculate Optimal czy jakoś i bez problemów nie wstukuje tam żadnych Layerbreaków ;p i nagrywa bez problemów :) Może spróbuj tak
     
  4. Mata10

    Mata10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2011
    Posty:
    57
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Banino (za Gdańskiem)
    jak od niedzieli do niewiadomo kiedy podłączyłeś x360 do live to musisz czekać na LT+ 3.0 wejdź na stronke elektroniczny czarodziej tam mają pomoc
     
  5. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatim. Znaczy sie bo gdy gry ściągnąłem z torrentow to nie miałem pliku .dvd i musialem go stworzyć i podczas tworzenia trzeba wpisać w notatniku LayerBreak i tam raz zrobiłem 1913760 a raz 2133520.
     
  6. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no tak ale do live wszedlem jeszcze przed przerobieniem konsoli.
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1913760 - XGD2
    2133520 - XGD3
    Być może jak mówi kolega.
    Podłączałeś konsole do neta po 16 lis. ? Jeśli tak to ściągnęło Ci plik dae.bin tablice z ap25 i narazie wtedy nie pograsz w gierki z ap25/XGD3 i musisz czekać na LT+3.0, chociaż już niby jest jakiś sposób, na forum jest jak poszukasz :) Jeżeli jej nie podłączałeś to powinno śmigać

    EDIT: Przed czy po to już chyba nie ma znaczenia, ściągneło i musisz czekać na nową aktualizacje :)
     
  8. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsole miałem podłączoną cały czas lis do 20 lis. Czyli dopiero co wyszła przeróbka 2.0 na której nie da rady grać w nowsze gry gdy się ma ten plik dae.bin i ma wyjść 3.0 czyli tylko straciłem 140zł bo i tak wyjdzie 3.0. a kiedy tak mniej więcej wyjść 3.0 ?
     
  9. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdybym teraz na 2.0 podłączył się do live i odpalił grę „saint row the third” to dostał bym od razu Bana i czy gra wtedy by mi jakoś zadziałała? Bo mi nie chodzi o live bo nie jest mi potrzebne
     
  10. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak miałeś podłączoną do neta do do 20 to napewno masz tą aktualizacje od MS... Musisz spróbować sposobem który dał kolega !darmon :)
    Narazie chyba nie wiadomo kiedy wyjdzie LT+3.0 są tylko informacje że jest już w drodze, Za przeróbke pierwszy raz płaciłeś 140 zł. Za aktualizacje płaci się już 30-50zł już jeżeli się chce to idzie samemu w domowych warunkach :)
     
  11. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    własnie robie przez ten poradnik, zobaczymy co z tego wyjdzie
     
  12. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czy gry Fifa 12 i PES 12 beda mi normalnie działac czy lepiej zebym nie nagrywal wgl ?
     
  13. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Fifa 12 nie ma zabezpieczeń XGD3 więc powinna chodzić. Co do PES`a to nie wiem czy ma...
     
  14. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a z konsoli nie da rady jakos skasowac tego pliku od MS przez ktory nie moge grac w nowe gry na przerobce ?
     
  15. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    nie wiesz o co pytasz. nie ma czegoś takiego. masz przeróbkę i zadziałają Ci takie gry które ona obsługuje.
     
  16. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no to czemu moja przerobka nie obsługuje nowych gier skoro mam 2.0? a gdy wyjdzie nowy dash to moze on cos pomoze ?
     
  17. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    na lt 2.0 powinny ci wchodzić . pewnie problem leży w złym wypalaniu.
     
  18. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wypal cdclone,to powinno pomoc

    Wysłano z HTC wildfire za pomocą tapatalk
     
  19. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wypalam poprawnie programem ImgBurn 2.5.6.0 wybieram Write images file to disc i potem plik .dvd z predkoscia 2,4x i nagrywa
     
  20. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Falandir on ma tą "cichą aktualizacje" od MS i dlatego..
     
  21. Daniel.

    Daniel. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a w tym przypadku pomoze tylko przerobka na 3.0 ? bo jak wyjdzie aktualizacja dash od Ms to ona nic nie pomoze prawda ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum