1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 2.0 problem z grami XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ObitoHero, Październik 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xbox360 arcade bez dysku twardego.Wczoraj przerobiłem konsole na lt+2.0.Po nagraniu gears of wars 3 i battlefield 3 obie gry jakby zwalniają jakby laser się zatrzymywał i dalej gry się nie ładują dzieje się tak np. gdy battlefield 3 dojdzie do menu głównego daje start gra się ładuje laser zwalnia i nic tak samo gears of wars inne gry bez xgd3 działają bez problemu.Obie płyty nagrały się bez żadnych błęduw.
    Jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bez błędów napewno nie chyba ,że masz nagrywarke polecana przez c4eva. złe nagrane ,wina płyt lub nagrywarki
     
  4. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ale że wchodzą Ci i podczas gry nagle wywala z błędem ?
    ja tak miałem w przypadku starszych gierek, po prostu źle wypalone .
     
  5. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry nagrywane na verbatim , bez błędów , obie gry wczytują się normalnie a gdy ma się wczytać np jakaś misja laser zwalnia i dalej już nic
     
  6. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ja też miałem taki problem z Verbatimami, kupywałem po 10 w paku i często dość było tak że któraś mi nie chciała pójść na boxie. może spróbuj na innej płycie, albo wina nagrywarki. ja tu nie widzę innej przyczyny .
     
  7. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też raz tak mialem grając w Forze 4 w pewnym momencie gra sie zwiesila i dalej nic, sprobowalem odpalic jeszcze raz gre ale menu glowne sie pokazywalo i znow zwiecha, tak samo pozniej sprobowalem z Fifa 12 tez zaraz zwiecha i naped po chwili zwalnial. Myslalem ze naped do wymiany ale wylaczylem xbox'a chwile odsapnął i znowu wszystko dziala.

    edit wszystkie gry na verbatimkach x2.4 nagrywane na LG
     
  8. Brego

    Brego Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stawiam na zle plytki, swoja droga kiedys bawilem sie w wypalanie przy 2.4, ale to bez sensu, przy max predkosci gry laduja i dziala mi identycznie, a czas zaoszczedzony jest niemilosiernie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum