1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 2.0 problem z grami XGD3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ObitoHero, Październik 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam xbox360 arcade bez dysku twardego.Wczoraj przerobiłem konsole na lt+2.0.Po nagraniu gears of wars 3 i battlefield 3 obie gry jakby zwalniają jakby laser się zatrzymywał i dalej gry się nie ładują dzieje się tak np. gdy battlefield 3 dojdzie do menu głównego daje start gra się ładuje laser zwalnia i nic tak samo gears of wars inne gry bez xgd3 działają bez problemu.Obie płyty nagrały się bez żadnych błęduw.
    Jakieś sugestie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bez błędów napewno nie chyba ,że masz nagrywarke polecana przez c4eva. złe nagrane ,wina płyt lub nagrywarki
     
  4. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ale że wchodzą Ci i podczas gry nagle wywala z błędem ?
    ja tak miałem w przypadku starszych gierek, po prostu źle wypalone .
     
  5. ObitoHero

    ObitoHero Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gry nagrywane na verbatim , bez błędów , obie gry wczytują się normalnie a gdy ma się wczytać np jakaś misja laser zwalnia i dalej już nic
     
  6. Falandir

    Falandir Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2011
    Posty:
    202
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraśnik
    ja też miałem taki problem z Verbatimami, kupywałem po 10 w paku i często dość było tak że któraś mi nie chciała pójść na boxie. może spróbuj na innej płycie, albo wina nagrywarki. ja tu nie widzę innej przyczyny .
     
  7. Hahita

    Hahita Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też raz tak mialem grając w Forze 4 w pewnym momencie gra sie zwiesila i dalej nic, sprobowalem odpalic jeszcze raz gre ale menu glowne sie pokazywalo i znow zwiecha, tak samo pozniej sprobowalem z Fifa 12 tez zaraz zwiecha i naped po chwili zwalnial. Myslalem ze naped do wymiany ale wylaczylem xbox'a chwile odsapnął i znowu wszystko dziala.

    edit wszystkie gry na verbatimkach x2.4 nagrywane na LG
     
  8. Brego

    Brego Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Stawiam na zle plytki, swoja droga kiedys bawilem sie w wypalanie przy 2.4, ale to bez sensu, przy max predkosci gry laduja i dziala mi identycznie, a czas zaoszczedzony jest niemilosiernie.
     

Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum