1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT + 2.0 problem z grami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bebokwnc, Grudzień 11, 2011.

  1. bebokwnc

    bebokwnc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grą Fable 3. Mam przeróbkę Lt+ 2.0, mój dashboard to 2.0.13599.0. Po włożeniu płyty wyskakuje komunikat "Płyta nie jest obsługiwana". To samo mam z Black opsem. Gry są dobrze wypalone, ponieważ przed przeróbką działały normalnie. Proszę o pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Sciagnales cicha aktualizację. Żadna gra z xgd3 nie pójdzie bez uprzedniego patchowania.

    Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
     
  4. bebokwnc

    bebokwnc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Dzięki, mógłbyś mi jeszcze coś napisać o tym "patchowaniu"? Byłbym bardzo wdzięczny :)
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tutaj jest WSIO napisane ISO i JTAG[poradnik]-jak-zrobic-zeby-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html
     
  6. Sobek000

    Sobek000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ziomuś jeśli odpalisz Fable III podziel się jak to zrobiłeś. Próbowałem już chyba wszystkiego. Mam te same objawy co ty TU nie pomaga, pozostaje chyba tylko czekać na LT 3.0 jednak próbuj może rozgryziesz jak odpalić ją teraz ;D
     
Wczytywanie...

Poleć forum