1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 problem z nowymi grami

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba13dg, Luty 14, 2012.

  1. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    mam problem po włożeniu dobrze nagranej gry The Elder Scrolls V Skyrim pojawia sie komununikat uruchom gre (brak obrazka) po uruchomieniu gry pojawia się czarny ekran i wraca do dashboard.Gry takie jak Gta IV i Fallout New Vegas bez problemu działają

    przeróbka: LT 2.0
    Dashboard: 20.13146.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dasha wgraj nowszego.... a to: The Elder Scrolls V Skyrim przepusciles przez abgxa zeby dograc topologie?
     
  4. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak i gra była sprad\wdzona u kolegi który też ma LT 2.0.Jak wgram nowego dasha to nie strace przeróbki i jaki najlepiej wgrać ?
     
  5. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie stracisz przerbki wgraj sobie 14699 poprzez pendrive:)
     
  6. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    ale wtedy nagra mu sie cicha aktualka i gra nie pojdzie na pewno jezeli przpuszczał przez najnowszego abgxa:/
     
  7. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak gra była przepuszczana przez Xbox Backup Creator a potem nagrana przez ImgBurn 2.5.5.0 albo starszą wersje abgxa.
     
  8. player_sct

    player_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak ma lt2.0 to sprawdzanie najnowszym abgx'em gier xdg3 mija sie z celem - dogrywanie topologii ma sens tylko i wylacznie w przypadku lt3.0 - po dograniu topologii gry na lt 2.0 przestaja dzialac.
     
  9. player_sct

    player_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    starsza wersja abgx nie lapie gier xdg3 (albo xgd3 zawsze mi sie to miesza). jesli masz wersje od dog29 to nic z nia nie rob tylko do razu przepalaj ihasem na verbku i musi dzialac
     
  10. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    taki sam problem mam z grą saints row the third
     
  11. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    To jak w końcu nagrać gry takiej jak skyrim żeby działały pod lt 2.0, bo już się trochę zgubiłem :) ?

    No i co z aktualizacją dash-a ?
     
  12. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz lt 2.0, to instalujesz dasha 599 i każda gra działa, pod warunkiem, że nie masz cichej aktualizacji. Nie przepuszczasz obrazów przez abgx'a.
     
  13. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    OK dzięki za odpowiedź :)

    A skąd mam wiedzieć czy mam cichą aktualizacje czy nie ?
     
  14. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak przechodzę z dasha 20.13146.0 na dash 599 to nie stracę przeróbki?
     
  15. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Ja przeszedłem na dasha 699 i przeróbkę mam nadal ( LT 2.0 )
     
  16. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak tylko że ja chcę przejść na 599 a nie 699.Wiem że na 699 nie traci sie przeróbki. po aktualizacji do 699 bede miał cichą aktualizacje ?
     
  17. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie traci testowane na lt 3.0 i będziesz miał cichą odrazu i zabawe z topologia. jak masz dash 13xx i lt 2.0 nie warto robić upragrade jak ci wszystko śmiga
     
  18. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    właśnie mi żadne nowe gry nie działają dlatego chciałem zaktualizować dash
     
  19. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    wgraj se dasha 2.0.13604.0 jak nie podłączana do live to cichej nie masz i gry nagrywasz normalnie musi być czyste iso nic nie skanujesz jeśli taką płyte wkładasz do xa i pokazuje się nie włąściwa płyta albo coś w tym rodzaju to dogrywasz topologie do gry na lt 2.0 nie używasz abgx360 do tego. lub z lt 3.0 szukasz programu co zmienia topologie do lt 2.0
     
  20. seba13dg

    seba13dg Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a przy wgraniu dasha 2.0.13604 nie stracę przeróbki?
     
  21. tati14

    tati14 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Mam do was kolejne pytanie, bo nie znalazłem na nie odpowiedzi.

    Chciałem sobie pograć w NFS the run i wszystko było cacy do czasu instalacji jej na dysku. Jak gram z płyty wszystko chodzi idealnie, a gdy tylko nagram ją na dysk po włączeniu i probie odpalenia rozgrywki wyskakuje komunikat o nie autoryzacji dysku... Czy to może być cicha aktualizacja? No ale czemu w takim razie nie ma problemu przy grze z płyty?

    Za wszelką pomoc będę wdzięczny :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum