1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 2.0 Samsung??

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez XBOX-M4ST3R, Marzec 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Kupiłem xboxa bez hdmi z najnowszym dashem 14179. Oryginalnie był w nim samsung, który ma LT+2.0 wgrany. Teraz włożony jest Benq z LT+2.0. Mam dwa te napędy. Czy jak bym używał Samsunga to działały by gry XGD3
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Tak, na benq nie będą
     
  4. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dołączam sie do tematu, tez mam starszego xboxa z 2008 (FALCON) z samsungiem na pokładzie i powiedzcie mi lepiej wgrac 2.0 czy 3.0?
    P.S.
    bede robił to domowym sposobem, tylko musze przesledzic kilka razy jakiegos tutka
     
  5. Xadereq

    Xadereq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 3, 2010
    Posty:
    237
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    A od kiedy jest na Samsunga LT 3.0? :)
     
  6. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeszcze pytanie czy grając na BenQu dało by rade zagrać w XGD 3 w sposób z Title Update??
     
  7. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Nie bawiłem się tym nigdy, wątpie.
     
  8. nicponies

    nicponies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2010
    Posty:
    189
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dobra moja sprawa zamknięta, konsola poszła do żyda TERAZ CZAS NA Slima:D
     
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeszcze dwa pytania.
    1.Czy mając Flasha 2.0 na Samsungu (nie 2.01) można dograć przed nagrywaniem topologię tak by działało na LT 3.0. Czy na Samsungu działały by tak gry??
    2.Czemu na napędzie BenQ z LT 2.0 (spoof-owany) jak włoze do napędu grę XGD3 przygotowaną pod LT 2.0 to na konsoli jest jedna czerowna dioda i nie ma żadnego błędu??
     
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1. Nie można (Gry XGD3 nagrane pod LT 2.0 nie działają na LT 3.0 i odwrotnie).
    2. Gier XGD3 nie odpalisz na spoof'owanym napędzie.
     
  11. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    nawet z LT 3.0 na BenQ??
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nawet
     
  13. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To mam pytanie, czemu na samsungu jak włoże np. Resident Evil 5 to go nie czyta - wyskakuje nierozpoznana płyta a inne gry chodzą bez zarzutu?? RE5 na BenQ działa idealnie. Jeszcze z Forza 4 jest tak ze bardzo słabo ją czyta a podczas gry bardzo się tnie i dziwne dzwięki z napędu słychać??
     
  14. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Umiera laser
     
  15. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jeszcze pytanie, w dashu nie mam awatarów tylko zwykłe menu dash. Czy mając pena którego używam jako karta/dysk na save,itp... można wgrać z innego pena aktualizacje tego samego dasha z awatarami. Używam Samsunga(nie spoofowany - oryginał, pierwszy w konsoli) z LT 2.0 nie 2.01. Nie usunie mi przeróbki ani nie zaczyma się instalacja??
     
  16. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj wgrać tego, nie usunie przeróbki:
    Xbox 360 Dashboard Update 2.0.13604.0 Download with Avatars
     
  17. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ale mam najnowszego(2.0.14179 bez awatarów), więc jak nie zatrzyma się instalacja ani nic??
    I jeszcze pytanie, czy mając samsunga z LT 2.0 można patchować gry tak jakby na LT 3.0(dograć topologie abgx'em v1.0.6) bo słyszałem, że Samsungi mają w d**** jakie kolwiek zabezpieczenia??
     
  18. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  19. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Masz racje na samsungu odpalicz kopie przygotowane pod LT+3.0:) sam testowałem
     
  20. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Skoro masz Dash'a 14719 to szukaj takiego samego z avatar'ami. Gry XGD3 na Samsung'a możesz przepuszczać przez abgx'a albo nie, bez znaczenia.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum