1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+2.0 sposób na odpalanie gier z TU ... Już po nim?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez paroled, Maj 25, 2012.

  1. paroled

    paroled Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnów
    Nie działa link z poradników do metody z Title Update. Nie było mnie kilka miesięcy...
    Dawniej (czyt. zaraz po tym jak pojawiła się i złapałem ją pierwszego dnia "cicha aktualizacja") sposób działał... teraz pozciągałem pliki z xbuc.net i nie mogę odpalić żadnej gry... Cały czas komunikat o niemożności poradzenia sobie z płytą. Przeszukuję forum w tą i tamtą odbijając się od ścian... Podpowie ktoś?
    Jak w temacie mam LT+2.0 i nie wiem już co robić, bo widzę czytając wątki, że przesiadka na LT+#.0 wiąże się z jeszcze większym kotłem przy nagrywaniu i odpalaniu gier ... A przynajmniej takie odnoszę wrażenie po lekturze... W przypadku "starszych" gier też teoria zwiastowała trudności ale praktyka była prosta jak budowa cepa i niemalże niemożliwa do nieogarnięcia ... Czy odnoszę mylne wrażenie czy teraz już nie ma tak lekko?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak mam tylko nagraną grę już na płycie LT 2.0 to żeby ją nagrać na LT 3.0 - to muszę wpierw przekopiować zawartość płyty na dysk komputera i potem zacząć nagrywanie czy jak ?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    jak nagrałes xgd3 ihasem to możesz zrzucić na dysk, jak zwykłą to musisz sciagac od nowa
     
    1 osoba to lubi.
  6. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli trzeba całą grę od nowa ściągać ? ;/

    "Gry XGD3 i XGD2_AP2.5 trzeba będzie nagrać jeszcze raz." czyli resztę nie będzie trzeba było nagrywać jeszcze raz ?
    Może jakaś lista gierek co będę mógł grać mając LT 3.0 a była gra nagrana LT 2.0 ;]
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 taa

    xgd2 bez ap 2.5 nie musisz nagrywać

    odpalisz gry z przed wrzesnia 2011

    jak ci sie chce sprawdzać czy gra jest xgd2 czy xgd3 to tu abgx360 - Verified
     
    1 osoba to lubi.
  8. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeszcze ostatnie pytanie czy nie mając RGH będę mógł nagrywać pojedyncze gry na pendrive 16GB i z niego grać ?
     
  9. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie.
     
  10. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A czy będą działać nowe gry np. Max payne na LT 2.0 ?
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  12. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli LT 3.0 jest tylko po to aby bezpiecznie grać przez Live ;]
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    tak, i żeby nie wgrywać TU do gier jak masz cichą aktualizacje
     
    1 osoba to lubi.
  14. valdermus

    valdermus Banned

    Dołączył:
    Maj 15, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak sprawdzić czy ma się "cichą aktualizacje" i jak wgrać i co to jest TU ?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    1 osoba to lubi.
  16. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Czytaj forum odpowiedzi na Twoje pytania są w działach LT i ISO...
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Title Update - podałem Ci do tego poradnik w drugim poście. Podłączyłeś konsole do sieci/wgrałeś nowego Dash'a = masz "cichą aktualizacje". Jeśli po cofnięciu "Topologii" (nagraniu gry pod LT 2.0), wywala komunikat "Płyta jest nieobsługiwana" = masz "cichą aktualizację".

    Najlepszym rozwiązaniem będzie, skończenie wszystkich gier XGD3 i XGD2_AP2.5 --> wgranie LT 3.0 (patrz #2 post).
     
Wczytywanie...

Poleć forum