1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0 xgd3

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez lukasz2110, Październik 23, 2011.

  1. lukasz2110

    lukasz2110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Mam pytanko czy mając lt 2.0 na liteonie będe mógł bez przeszkód zagrać w bf3 mw3 i forze 4, bo czytałem że jak się źle nagra to potem wywala co kilka godzin do dasha czy to tylko w forzy tak jest?
    Czy jak nagram tym sposobem zadziała http://nickthegr33k.eu/XGD3burn.pdf?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    tym sposobem nagralem batmana, zgral sie na dysk bez klopotow, chodzi jak powinien.
     
  4. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Grałem w batmana, Rage, Gears of War 3 wszystkie xgd3 i nic takiego nie zaobserwowałem (nagrane tym samym sposobem wszystko się instaluje) Słyszałem ze tylko najnowsza Forza ma takie komunikaty.
     
  5. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    gram w Battlefielda 3 i wszystko gra. Zacieło mi sie dwa razy ale nie przez te komunikaty i wywalanie do dasha tylko cala konsola. W Forze gram juz dlugo i z piec razy mialem ten komunikat ale mi to nie przeszkadza.
     
  6. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    własnie cos bf3 czesto sie tnie;/ mi także i nie mam pojęcia dlaczego. no ale nic cieszyć sie z tego co dał nam Pan
     
  7. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  8. kylex

    kylex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    grałem tym sposobem w batmana, skończyłem grę i wszystko było ok. Jeśli chodzi o gearsów to raz gra zaczęła się uruchamiać po czym pojawił się czarny ekran, ale był to tylko jednorazowy przypadek. Z tego co czytałem to forza ma już jakieś nowsze zabezpieczenie które żeby w bezpieczny sposób wyminąć trzeba mieć chyba jakąś konkretną nagrywarkę liteona, ciekaw jestem czy będzie jakiś inny sposób bo nie uśmiecha mi się kupować nowej nagrywarki zwłaszcza że za miesiąc może pokazać się coś nowego.
     
  9. alidzi

    alidzi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja wypalałem tym sposobem , nagrywarkę Lg posiadam dwuletnią . u mnie żadna gra nie działa nawet jak na verbatimach nagrywałem . dopiero po zmianie na Clone cd wszystkie gry działają za pierwszym razem :D
     
  10. mrpop

    mrpop Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gorzów Wlkp.
    Witam.


    Potwierdzam , nagrałem gry imageburn to kilka tytułów nie idzie. Zmieniłem niedawno program na CloneCD jak ręką odjął .Xbox o wiele lepiej czyta płyty - nie męczy ich tak na początku.
     
  11. flooder

    flooder Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.
    Podczepię się pod ten temat i podzielę także swoją uwagą - na nagrywarce TS-SH, gry nagrane imgburn nie działają. Trzeba użyć Clone CD. Może to pozwoli komuś zaoszczędzić parę płytek.
    Pzdr.
     
  12. djblok

    djblok Banned

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    a ja mam pytanie do tych co mają slimy i nagrywali gry normalnym starym sposobem zwykłymi nagrywarkami ,czy wychodziło wam do dasha podczas gry??
     
  13. haszisz

    haszisz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam, też się podczepię. Jak myślicie, warto teraz przerobić konsolę przed świętami czy lepiej poczekać, bo mogą wyjść gry z nowszymi zabezpieczeniami? Czy może najlepiej będzie troszkę dłużej poczekać na tego nowego JTAGa. Widzę, że na allegro już jest możliwość kupienia.
     
  14. korecki01

    korecki01 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Aktualizaja xgd3, lt 2.0 ?

    Witam, mam xboxa elite z LT 2.0, wszystkie gry chodzą oprócz xgd3, nagrywam gry na verbatimki 2,4x zarówno na clone cd jaki i img burn, gry są czytane, natomiast podczas uruchomiania wyświetla mi się opcja aktualizacji ? Nie zawiesi mi ona konsoli ? Gry na xgd3 lt 2.0 działają.
     
  15. nwcoldman

    nwcoldman Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze ktos zamiescic jak nagrac te gry z xgd3 na lt 2.0 ? krok po korku jak dla debila ;s?
     
  16. HarderG

    HarderG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2013
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Może w złym temacie piszę ale nie mogę nigdzie znaleźć żeby utworzyć nowy... Mój problem polega na tym, że mam płyty z grami pod LT 2.0, odpalając je na kompie mam 3 foldery - systemupdate, audio_ts i video_ts i chciałbym uzyskać z tego obraz ISO, gdyż mam konsole z RGH (ISO przerabiam w Exiso i śmiga). Będę wdzięczny za odpowiedź czy jest możliwość przekonwertowania tego na ISO. Trochę tych gier mam i nie musiałbym wszystkiego od nowa ściągać.
    Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum