1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jack140, Kwiecień 7, 2014.

  1. jack140

    jack140 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam;) Jestem tutaj nowy;)
    Potrzebuję pomocy dotyczącej mojej konsoli xbox360. Kupiłem konsole z wgranym programem Lt. 2.0.
    Podłączyłem konsolę pod internet, chciałem zaktualizować sobie fifę aby mieć składy takie jak są na prawdę. Aktualizacja do fify jakaś się ściągła, ale i również inna.
    Inna tzn: Zaktualizował mi się za pewne najnowszy program do konsoli, który zamienił zapewne mi program Lt.2.0. Czy da radę to cofnąć od tamtej pory konsola nie łączyła się z internetem. I od tamtej pory przestały mi działaś gry nie orginalne między innymi Baterfield 3 Gta5(jedna część nagrana jest na dysku a druga na nie orginalnej płycie) Assasin ale chodzą inne gry na nie orginalnych płytach Mortal Combat czy Fifa Street. Oczywiście orginalne gry raczej bez problemu powinny chodzić jak na razie mam tylko fife10.
    Jeżeli ktoś wie jak odkręcić moje gapiostwo, które przez moją nie wiedzę tak się narobiło niech mi pomoże.
    Z góry dzięki i pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Witam,
    Gdy aktualizowałeś dasha wgrała Ci się tzw "cicha aktualizacja", nie będą Ci działać gry XGD3 u Cb to ten np. BF a starsze XGD2 działają. Najlepszym sposobem będzie wgranie LT3.0 (aktualizacja przeróbki), wtedy będą działać wszystkie gierki ;-) Te XGD3 które masz obecnie nagrane pod lt2.0 nie będą działać, jeśli chciałbyś w nie grać to musiałbyś wypalić jeszcze raz z topologydata pod lt3.0

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  5. jack140

    jack140 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Seth - ten link co mi podałeś to mogę go na Pc otworzyć czy mam go pobrać na konsole xbox bo z obrazków co widzę to ktoś pobierał na xboxa to.

    Robi- wolał bym już mieć te gry co mam, i nie zmienić na lt 3.0 gdyż mam zamiar wszystkie z rzucić na dysk który mam zamiar kupić, a w tedy już chyba nie potrzeba żadnego programu aby otworzyć gry zapisane na dysku?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Na PC się to wszytko robi...
    Penka tylko przygotowujesz na X360 i potem już z wrzuconym TU do danej gry zapodajesz do X360.
    Czytaj poradnik ze zrozumieniem.
    Lepiej i tak wgrać LT 3.0 mniej zachodu i zabawy...
     
  7. jack140

    jack140 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jeżeli zainstaluję te gry na dysku, z tych nie orginalnych płyt to czy będą mi chodzić normalnie.
    Bo Lt.2.0 to chyba tylko do odczytu płyt jest.
     
  8. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    A co ma jedno do drugiego?Instalujesz gre na dysk,to tylko po to zeby Ci naped mniej "jechalo" i konsola ciszej chodzila.
    NIE BEDZIE CHODZIC NORMALNIE! Lt to jest przerobka dzieki ktorej mozesz sobie sciagac gry i grac .

    Pisza Ci ludzie tutaj,zebys LT 3.0 zrobil i tak zrob.
     
  9. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    powiem jak laikowi:
    miałeś starą przeróbkę - dopóki nie zaktualizowałeś dasha to nie było problemu
    po aktualizacji popsułeś tą przeróbkę więc musisz wgrać nowszą jej wersję żeby gry działały.
    jest to tak proste że aż dziwne że wymaga takiego tłumaczenia.
    wgraj lt 3.0 i nagraj gry na nowo.
    inaczej nie zadziała.
     

Poleć forum