1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez minibigii, Październik 2, 2011.

  1. minibigii

    minibigii Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Rawicz
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jak mozna to wgrac do konsoli ? aby oczywiscie dzialalo sprawnie
     
  4. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba dac do serwisu, lub rozebrac konsole i wgrac do napedu

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. siwydzik91

    siwydzik91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    w serwisie taka zabawa kosztuje 50 zł , chcaiłbym sie dowiedziec jak mozna samemu to zrobic bez wiedzy elektronicznej
     
  7. krugerandek

    krugerandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    26
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    Gears.Of.War.3.XGD3.ODE.READNFO.XBOX360-XB3 wie ktoś czy ta wersja po przeróbce na LT 2.0 pójdzie , i czy ma polskie napisy? - góry dz za info
     
  8. Dzikoos

    Dzikoos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta wersja Gears_of_War_3_READNFO_XGD3_0800_USA_RF-XBOX360-RRoD dziala bez problemow na LT2.0 i ma polskie napisy.
     
  9. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    akir ależ ameryke odkryłeś, odpowiedz masakra..

    Po pierwsze to koles od przeróbki życzy sobie 80zł za wgranie 2.0 a po drugie chodzi o to by ktos wytłumaczył jak to zrobic lub podał konkretny link krok po kroku jak go wgrać - to bedzie pomoc a nie napisanie aby isc do serwisu
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    LT+2.0 wgrywa sie tak samo jak ixtreme 1.5, 1.6 i inne. Dzial firmware napedow
     
  11. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    to sobie lenie śmierdzące poszukajcie na forum, bo tutoriali tu pełno.
    I tak was to przerośnie, skoro nie umiecie nawet obsłużyć zwykłego forum, to nie zabierajcie się za poważny sprzęt. Temat kandydujący do zamknięcia
     
  12. szukaj1

    szukaj1 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    218
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
  13. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    powie mi ktoś, który firmware jest do 74850c?
     
  14. jimi302

    jimi302 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 16, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    imgburn

    Czy ktos wie jak nagrac płytę imgburnem z formatem xgd3 bo zaniosłem konsole do serwisu mam wgrany lt+2.0 i nie umiem nagrac płyty imgburn podobno trzeba coś zmienić lecz niewiem co czy ktoś mi może pomuc mile widziana instrukcja po polsku bo z angielskim umnie krucho
     
  15. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Z polskim nie lepiej. Jest tutorial na forum jak nagrac gierki pod lt20
     
  16. LoNgEr_DGI

    LoNgEr_DGI Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-wa
  17. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Właśnie wgrałem 2.0 wszystko działa jak należy.
     
  18. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a możecie instalowac gry z xgd3 na hdd ?
     
  19. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak normalnie się instalują.
     
  20. pepe8.8

    pepe8.8 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy wy też tak macie że pomimo zainstalowania gearsów 3 na dysk to gra uruchamia się tak jakby najpierw z płyty a dopiero po paru dłuzszych chwilach jak już załaduję się kampania to płyta sie zatrzymuje???
     
  21. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak jest tak tez się zdziwiłem dlaczego gra dalej z płyty się wczytuje dopiero po chwili płyta staje i dalej już z dysku.
     

Poleć forum