1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez KunKwatPL, Październik 9, 2011.

  1. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    Witam! Mam pytanie czy mając teraz przeróbke lt+ 1.1 mogęw grać sobie samemu lt+ 2.0 pobrane stąd iXtreme LT Plus 2.0 SLIM XBOX360-iND ť EXSite.pl - Portal ze wszystkim

    Jeśli jest taka możliwość proszę powiedzieć jak to z robić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. KunKwatPL

    KunKwatPL Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 22, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    L-ew
    To oznacza że nie idzie tego zrobić podłanczając pendrive? trzeba rozkrecac i jakies kable musze miec?? ;/
     
  5. dzieciorób

    dzieciorób Banned

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jakby dało się przerabiać wkładając pendrive to nikt by na tym nie zarabiał, nie sądzisz?

    a kabli żadnych specjalnych mieć nie musisz - wystarczy zwykły kabelek SATA których pełno dostałeś zapewne z płytą główną
     
  6. zbyszek1304

    zbyszek1304 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2011
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Dla napędów liteon potrzebny jest x360usb pro albo samoróbka proba.
     

Poleć forum