1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cysiuu, Październik 10, 2011.

  1. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam lt+ a chciałbym zagrać w te gry: nba 2k12, battlefield 3, cod mw3 . I czy te gry mi odpalą jak je normalnie nagram czy muszę na nowo przerabiać konsolę i jakie to będą koszty, czy wystarczy coś wgrać przez pendrive, czy przed nagraniem coś zrobić z grą. Proszę o szybką odp...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MANIEK514

    MANIEK514 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 12, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zalezy jakie zabezpiecznia da m$ na bf3 i mw3......
     
  4. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a ja się pytam jak da te zabezpieczania to co będę musiał zrobić ??? i co z nba ????????????!!!!!!!!!!!
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    bez lt 2.0 się nie obedzie możliwe że do tego czasu będzie wyższe lt. i koszt jest zależnosci od konsoli i serwisu
     
  6. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Nowe LT nie wyjdzie na razie. Gry na 99% pójdą. Mogą być problemy jak z Forza 4 (co jakiś czas wywala do dasha, sprawdza spójność danych) ale to ma być korygowane przez nowe abgx - info c4eva
     
  7. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli nie muszę przerabiać konsolę ani nic z nią robić żeby pograć w te gry ?
     
  8. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jeśli masz LT+ 2.0 to nie musisz nic robić jak masz niższe nie odpalisz tych gier.
     
  9. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ale on ne pisze że ma 2.0 tylko że ma LT+. Czyli nic mu nie pójdzie. A to po prostu kolejny idiotyczny, noobowski temat
     
  10. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jakie sąkoszty wgrania tego lt 2.0?
     
  11. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zależy od serwisu przeważnie fat do 100zl max slime do 150zl max i też napędu konsoli chyba na wszystkie napędy jeszcze nie wyszło lt 2.0
     
  12. kondziu16

    kondziu16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Zamość
    na LiteOn jest??
     

Poleć forum