1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wojtas2008, Październik 11, 2011.

  1. wojtas2008

    wojtas2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Mam Spoofa napędu . Oryginalny napęd który w mojej konsoli siedział to Liteon Dg16d2s V 74850c a mam samsunga ms 28 . I gdy wgrałem LT 2.0 to wyskakuje mi komunikat nierozpoznalna płyta gdy wkładam grę nfs hp albo cod mf 2 . I mam pytanie czy koniecznie potrzeba Liteona z powrotem czy jest jakaś inna opcja ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DJVahn

    DJVahn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    158
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Przepatchowac od nowa abgx obrazy gier które nie działają i wypalić

    Wysłane z X8
     
  4. wojtas2008

    wojtas2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ale to też już robiłem i nic nie daje .
     
  5. wojtas2008

    wojtas2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  6. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Napęd Samsung nie obsługuje AP25, nie pograsz w kopie gier z tym zabezpieczeniem.
     
  7. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Pozostaje wymiana na inny napęd. Najlepiej Liteon zgodnie z tym co miałeś w oryginale.
     
  8. F-14 Tomcat

    F-14 Tomcat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2011
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dokładnie tylko wymiana napędu. Inaczej zostają ci stare gry.
     
  9. wojtas2008

    wojtas2008 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
  10. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Specjaliści za 10zł, spoof jest wykrywalny teraz pozostaje ci oryginalny napęd lub nowa konsola :)
     

Poleć forum