1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cysiuu, Październik 18, 2011.

  1. cysiuu

    cysiuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam . wiem ze jest tysiące tego typu pytani ale nie chce mi się szukać.
    czy jeżeli mam lt + to mogę jakoś sam wgrać 2.0 czy muszę iść zapłacić .
    I jak już przerobię na nowo to stare gry normalnie będą mi odpalały? i jak przerobię to jak trzeba będzie nagrywać te nowe gry typu battlefield słyszałem że jakiś nowy imgburn ktoś mógłby wysłać linka z dokładną instrukcją.
    a jeżeli chcesz napisać tekst typu "google nie gryzie" to w ogóle nie pisz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zanieś zrobią Ci szybko, i tak kradniesz więc oszczędzasz na grach. Żeby nagrać w 100% bedziesz musial kupic nagrywarkę(jedną z podanych na c4eva speaks) i wgrać do nie Firmware od właśnie c4eva.Instrukcja bedzie jak pojawi sie Firmware.
     
  4. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Post typu nie chce mi się szukać to już mówi sam za siebie liczysz na łatwiznę?Trollu rusz 4 litery i poszukaj na forum,co za ludzie niedługo będzie koledzy jak włączyć xboxa bo nie chce mi się szukać.Troll go to Google.
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Autor postu zaczynajacego sie od "nie chce mi sie szukac" powinien dostawac warna z automatu
     
  6. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    odpowiedz jest takie jak pytanie jak nie wie czy może sam lt wgrać to znaczy że nie ma o tym pojęcia i powinien dać zarobić innym i doczytać że se musi nagrywarke dokupić do najnowszych gier
     
  7. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ci sie nie chce szukac a mi sie nie chce Tobie tłumaczyć.
     

Poleć forum