1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 2.01 dla Samsunga w trakcie tworzenia.

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez MuchaPolska, Październik 17, 2011.

  1. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sporo osób miało problem z odpaleniem gier na napędzie Samsung. c4eva właśnie pracuje nad nową wersją LT+ dla tego napędu z oznaczeniem 2.01. Poniżej screen:

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moze to mi pomoze bo kurde chyba z 5 plyt verbatima zmarnowałem zeby nagrac forze,gow3 lub wh40k ale i tak nic czarny ekan jak mnie to wnerwia !!! .(u kolegi ktowr ma lietona jest to samo nieweim co zle robie )
     
  4. Tymonxxx22

    Tymonxxx22 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja ma litka i jest wszystko ok może płyty żel wypalasz :)
     
  5. malpa534

    malpa534 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    oj tam oj tam (Płyty żel wypalasz tego jeszcze nie słyszałem .) jak by ktoś chciał bliżej poznać mój problem napisałem posta w dziale "masz problem z nagraniem napisz tutaj) tylko te chloerne xgd3 mi wariuja przy nagraniu xgd2 latają i to nie koniecznie na verbach ;p
     
  6. SIEDZE

    SIEDZE Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2010
    Posty:
    542
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zakładzie Karnym
    nagrywaj CLone CD a nie imgburnem, proste ;]
     
  7. mrmarko

    mrmarko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Złotów
    GOW 3 i RAGE, wypaliłem nowym imgburnem, test na dwóch konsolach napę Li.. działa bez problemu
     
  8. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak nie imgburn to clone cd
     
  9. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    To że będzie 2.01 dla "Sammiego" wiadomo już od jakiegoś czasu.
    Poza tym to nie temat o problemach z nagrywaniem jak widocznie niektórym się wydaje.
     
  10. MuchaPolska

    MuchaPolska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2011
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A Ty co moderator jesteś bo widzę że w każdym nie swoim temacie masz jakieś ale. Zajmij się swoimi tematami i skończ marudzić bo jesteś nudny. Temat można zamknąć! (oczywiście piszę to do MODów nie do Ciebie pseudo MODzie) :).
     
  11. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    359
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    http://xboxforum.pl/iso-i-jtag-f10/problem-z-nagraniem-pisz-tutaj-74797.html albo można założyć temat jak tam nikt nie odpisuje.
    ...poprostu drażni mnie to jak czytam dany wątek, a tam nie ma ani jednego postu na temat tylko sam OFFTOP
    ...i jestem pewien, że wiele osób podziela moje zdanie
    BTW sorry chłopaki za OT:D
     
  12. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A na hitachi jeszcze nie wypuszczony.
     
  13. Blizzard

    Blizzard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Także na to czekam i chyba sobie poczekamy ;)
     
  14. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam nadzieję, że po wypuszczeniu tego softu na te nagrywarki Hitachi lt+ 2.0 będzie "in testing"
     
  15. adas55505

    adas55505 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 1, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    oświęcim/katowice
    na tysiac procent zle nagrywasz
     
Wczytywanie...

Poleć forum