1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt+ 2.01 sammsung

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez robgnia, Październik 23, 2011.

  1. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    czy już ktoś próbował nowego lt+ 2.01 dla samsungów.

    Jak nazłość swojego samsunga pożyczyłem koledze.
    Pozdrawiam

    http://uploaded.to/file/bskp5tsv

    P.S

    Witam

    Na szybkiego zabrałem napęd od kolegi wgrałem to i niestety dalej lipa jak spoofniety na litka to zapala sie dioda czerwona a jak bez spoofa to w gears of war3 to dalej komunikat wyczyść płytę szmatką.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Adrian007

    Adrian007 Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    lt 2.1 czy ja czegoś nie wiem :confused:
     
  4. t3rror

    t3rror Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    617
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    @robgnia:
    A o AP25 słyszałeś?
     
  5. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kolego Tak Słyszałem i wiem co to jest ap25,jak był oryginalnie samsung w xboxie to chyba wiadomo że płyta jest zaprogramowana żeby nie dostac odpowiedzi ap25 bo samsung nie obsługuje ap25,wiec prośba do kolegów żeby sprawdzili ten wsad lt+ 2.01 co mają oryginalnie samsunga (chodzi mi o to żeby nie były podmieniane napedy).Ja niestety miałem litka wiec wiadomo że płyta bedzie wolała o ap25
     
  6. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    rowniez u mnie na spoofed dalej ten sam błąd.
    Na szczescie lada dzien litek bedzie u mnie :p
     
  7. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Kolego a oryginalnie miałeś litka?Jak tak to płyta woła o ap25 wiec dalej bedzie ten sam błąd ja już naszczęście mam litka i gears of war ładnie śmiga , prośba do tych co mają oryginalnie samsunga z płyta nie zamieniane napedy żeby sprawdzili i dali odpowiedz czy działa.

    Pozdrawiam
     
  8. ciolas2

    ciolas2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    naprawde nie dziala? trzeba czekać na nowego abgx? **** mam nadzieje ze nie bede musial zmieniac tego napedu...
     
  9. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam pytanko jak mam od nowosci w konsoli smasunga wyciagne klucz i wgram iextreme 2.01 to beda mi hulaly wszsytkie gry z ap2.5 i xgd3 jak to jest i po czym poznac czy naped byl spoof bo oszustó nie brakuje w polsce
     
  10. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    jak chcesz wgrać dasha to ci się nie wgra najnowszy.dwa podłączyć do kompa. widać różnice w modelu na naklejce a jaki w kompie wykrywa. i na fabrycznie wbudowanym samsungu nie ma problemów.
     
  11. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale jesli jest orginalny naped samsung w konsoli to dash sie zaktualizuje do 3599 i wytedy wyciagne klucz i wgram 2.01 czy wgrac 2.0 jaka jest roznica miedzy 2.0 a 2.01
     
  12. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    zapewne poprawiona obsługa xgd3 i ap25
     
  13. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Kolego jak miałeś oryginalnie napęd samsunga to sprawdz ten wsad co podałem link i czy odpali ci gears of war 3.

    Pozdrawiam
     
  14. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na oryginalnym działa na spoofie nie.
     
  15. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    działa na modelu ms25 (zrobiłem dwa takie) a na modelu ms28 nie działa
     
  16. Bolcman

    Bolcman Banned

    Dołączył:
    Październik 28, 2010
    Posty:
    154
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Silesia
  17. robgnia

    robgnia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Ja sprawdzałem teraz napęd i powinno pisać na naklejce od napedu mam 2 jedna duża druga mała z barcodem i tam pisze ze ms28 sprawdz u siebie.
    Dziwna sprawa że na ms25 działa a na ms28 nie.

    Pozdrawiam
     
  18. dymaas

    dymaas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 20, 2009
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jesli jest orginalny naped samsung w konsoli to dash sie zaktualizuje do 3599 bo kolega ma niby samsunga i wyskakuje mu błąd e66 przy aktualizacji czyli co ma spoff
     
  19. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Powiedzcie mi jedno, niby do nagrywania w 100% (nie z tym błędem na 97%) jednak nie trzeba samsunga i 2.01, koles zamieścil w necie taki oto filmik :



    wytłumaczcie mi to bo nie kumam...
     
    Ostatnio edytowane przez moderatora: Grudzień 24, 2014

Poleć forum