1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt+2.01 samsung dash 16197 aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konio180, Listopad 30, 2012.

  1. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    witam mam takie bardzo ważne pytanie..czy jak zaaktualizuje dasha do najnowszej wersji 2coś to strace "przeróbkę" konsoli i czy bd mogł sie bezpiecznie podpiąć pozniej do live?(nie chodzi o bana tylko o usunięcie przeróbki)??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz spokojnie aktualizować, zresztą ja wczoraj też zrobiłem na lt 2.1 i wszystko działa:)
     
    1 osoba to lubi.
  4. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    2.1..a nie 2.01.??..bo mi sie długo strasznie gry wczytują klocek się włącza z 2-3 min i czesto błąd w grach wywala lub zacinają sie..wiec chyba to wina dasha co nie.?:d
     
  5. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak 2.01 wina napędu lub płytek hmm albo raczej napędu do najlepszych to on nie należy :/ Też miałem takie problemy błędy w wczytywaniu itp pomogła wymiana laseru. Dash raczej nie ma z tym nic wspólnego
     
  6. konio180

    konio180 Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Gierałtow, Walbrzych, Poland, Poland
    a ile ta wymiana cie kosztowała.?:d
     
  7. maszin

    maszin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Laser 25 zł i wymieniłem sobie sam
     
Wczytywanie...

Poleć forum