1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT-2.01 samsung

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez km1000, Październik 23, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    iXtreme_LT_Plus_2.01_SAMSUN…rar (39,50 MB) - uploaded.to nowy wsad
    Sprawdziłem gry z gd3 chodzą (Batman )
    GOW 3 instaluje się na dysku bez błędu 47% i działa (wypalony nowy burnerem).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Spox_2

    Spox_2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    162
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    www.serwis.kielce.pl
    A miałem właśnie wchodzić na stronę C4Eva i lookać jak progress z tym cfw ;)

    Dzięki za link do DL.

    Pozdrawiam,
    Spox_2
     
  4. bandi1

    bandi1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zarzuciłem przed chwilą do sammiego i nie działa...deus i starsze chodzą a gow3 nie...ze spoffem wywala red lampe a manual chce szmatki
     
  5. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jaki masz model ms25 czy ms28 ja sprawdzałem na ms25
     
  6. bandi1

    bandi1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ms28...walczyłem z tym caly wieczór, obraz iso od rrod nagrany imgburnem i clonem...ani jeden ani drugi nie chodzi, ani ze spoofem ani bez spoofa...dash najnowszy bo mam jeszcze litka ale z walniętym laserem,do auktualki dasha może być
     
  7. wiateq

    wiateq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    na napedzie lite nie pójdzie ten lt?
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    A po co skoro na 2.0 jest ok?

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
  9. devilander

    devilander Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ech... Czyli nie ma możliwości , żeby na samim , który jest w miejscu litka poszły nowe gry ?? Czy może coś wiadomo o patchach ? Trochę szkoda mi 150 zł na nowy napęd . PZDR
     
  10. bandi1

    bandi1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie twierdzę że 2.01 nie działa...u mnie nie działa,może mam jakiś błąd lub występuje złośliwość przedmiotów,może innym userom działa...ja laser do litka kupuje a samiego będę mial do aktualki dasha
     
  11. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Faktycznie zrobiłem dwa ms25 i chodzi a na jednym ms28 mam ten sam problem tzn raz zadziałało a potem już
    każe czyścić płytki.
     
  12. maxrozrywka

    maxrozrywka Banned

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To nie jest LT 2.01 bo w JF gdy wczytuję to FW nadal pisze, żeto TL v2.0
     
  13. kubsztix

    kubsztix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Czyli dalej klops z tym samsungiem??
     
  14. kakulukia

    kakulukia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem czy uda sie im ominac sprawdzanie AP25 :)
     
  15. kubsztix

    kubsztix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    a mial ktos juz dzialajacego ms28? Bo mam na chcacie do zrobienia i nie iwiem czy w ogole brac sie za to.
     
  16. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Samsung wsadzony oryg w konsoke czyta bez problemu xgd3 i na 2.0 , 2,01

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  17. km1000

    km1000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz przetłumaczyć z polskiego na nasze ten post.
     
  18. kubsztix

    kubsztix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    68
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie niby jest oryginalnie wsadzony samsung, zobacze jutro to napisze co i jak. Ale wiem, ze jakies dwa tygodnie temu byl robiony lt 2.00 i nie czyta plyt xgd3.
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Chyba chodziło mu o to że oryginalne gry z zabezpieczeniem XGD3 się odpalają normalnie na Samsungu z 2.0 i 2.01
     
  20. lysiutki

    lysiutki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Wrzuciłem do samsunga ms28 i nie bangla. Dalej to samo. Ale oryginalnie był liteon. Wsadziłem napęd benq z kluczem z sammiego i działają wszystkie xgd3
     
  21. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tak samo jest z LT+2.0 jak odpalisz w starszym JF niż 1.88b, trzeba poczekać cierpliwie na nową wersje :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum