1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 2.01

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanonier15, Wrzesień 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kanonier15

    kanonier15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Posiadam obecnie Xbox z napędem od Samsunga i z LT 2.0 . Zamierza, przerobić konsole na LT 2.01. I mam takie pytanie : czy jeśli przerobie konsole na 2.01 będę mógł wgrać dash 15574 . I czy na tej przeróbce będę mógł normalnie grać w Fife 13 bez nagrywanie Ihasem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Lt 2.01

    Przecież napisał że ma samsung. Nie wypowiadaj się jak nie wiesz o co chodzi.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Przepraszam wszystkich za moją pomyłkę.
     
  6. kanonier15

    kanonier15 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 21, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok nie ma problemu. Może mi ktoś odpowiedzieć na moje pytanie :) ?
     
  7. Baloon 360

    Baloon 360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    32
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Musisz nagrać fife ihasem inaczej sobie nie zagrasz .
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum