1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 a dae.bin

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Po|<ora, Styczeń 14, 2012.

  1. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Siema, wczoraj byłem na przeróbce i mam wgrane LT 3.0. Zaktualizowałem dasha na tego nowego ( dziwnie sie przyzwyczaić :) ) i tutaj mam pytanie, czy wgrało mi się dae.bin czyli jak to się mówi te tablice? Bo różnie powiadają.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  4. Po|<ora

    Po|<ora Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 19, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kalisz
    Ale czy to standard? Wszystkim się wgrywa na LT 3.0?
     
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Tak wszystkim, niezależnie czy przez Live czy pendrive
     
  6. Aveugle

    Aveugle Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nowy dash, czyli nowe tablice. - to wiemy.
    LT 3.0 - wgrany i działający.
    Pytanie: Czy po przepuszczeniu gier z XGD3 przez abgx 1.6 i nagraniu ich iHAS'em będą one normalnie działały?
     
  7. martin288

    martin288 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Warszawa
    no po to masz lt 3.0
     

Poleć forum