1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 3.0 a dash 15574

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez crumper, Sierpień 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    Witam..

    mam takie małe zapytanie: Mam X'a z dashem 14719 po przeróbce na LT3.0 wszystko chodziło bez problemu. jednak wczoraj chciałem uruchomic Ghost Recon i olimpiade w Lonydnie i obie wołają o aktualizację.

    Sprawdziłem u kolegi którego konsola ma tą samą przeróbkę (robilismy w jednym miejscu w tym samym czasie) i u niego GR chodzi.. z tą różnicą ze jego dash to 15574.

    Czy jak zaktualizuje dasha do 15574 w momencie gdy gra zawoła o aktualizacje to przeróba padnie? czy spokojnie moge sie zgodzic na aktualizacje z poziomy płyty???

    na wszelki wypadek mam na pendrivie aktualizacje sciagnietą ze strony xbox'a.

    Dodam ze pozostałe gry ( m. in fifa 12, fifa street, Soul Calibur 5 chodzą bez problemu)

    prosze o fachową porade :))
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Gry ( Future Soldier i London Olympics ) są nagrane nagrywarką LiteON iHAS? ; )
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wsadz ta grę i daj tak
     
  5. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    te dwie są nagrane IHAS-em... fifa street tez a nie wołała o aktualizacje

    mam tez pare innych ale one nie były nagrane IHAS-em a chodza i nie wołają o aktualizację.
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie woła bo są stare tytuły, dogra avtary i tyle
     
  7. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    czyli bez obaw mozna wcisnąc TAK ???

    przy okazji: jak to jest ze niektóre gry po zainstalowaniu na HDD nie autoryzuja płyty i nie da sie grac.. a z płyty chodzą normalnie a inne nie maja takich problemów ( a sa z jednego źródła) czym to jest uwarunkowane???

    hmmm jakieś pomocne dłonie na forum ???:)))

    chciałbym miec 100% pewnośc :DD
     
  8. Mizi

    Mizi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2012
    Posty:
    32
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    wrocław
    tak smialo, nic Ci sie z przerobka nie stanie ;)
     
  9. crumper

    crumper Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Tarnoff
    solved:) - nic sie nie stało.. aktualizacja z pendriva:D Dzieki wszystkim za pomoc.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum