1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+3.0 a LT+2.0 ?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez martin649, Grudzień 26, 2011.

  1. martin649

    martin649 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak w temacie jakie są różnicę między nimi ? Co zostaję wprowadzone do LT+3.0 ?

    Z góry dzięki za odpowiedź !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    działające kopie xgd3 na nowym dashu i po cichej aktualizacji
     
  4. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    + xgd2 z ap ;]
     
  5. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    To ja się podepne.

    Jeżeli mam lt+2.0 ( jaki dash do dokładnie nie wiem ) i konsolkę NIGDY nie podłączaną do neta (po zrobieniu przeróbki) to bez +3.0 się obejdzie? Czy będę musiał 3.0 wgrywać
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na ta chwile sie obejdzie
     
  7. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Okey :D
    Ale jeszcze drugie pytanie...

    Jeżeli mam jakiegoś starszego dasha to bez aktualizacji owego dasha będę mógł odpalić najnowsze gry? (mw3, ac:r etc.)
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    musisz miec dasha 604 zeby odpalily
     
  9. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Rozumiem że dasha sprawdza się w "ustawienia konsoli --> dane systemowe --> interfejs główny" ??
    Jeśli tak to mam 2.0.1xxxx.0

    Czyli lipa?
     
  10. wojtekbp89

    wojtekbp89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Paryż
    Mam 599 i AC:R śmiga normalnie.
     
  11. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    A jak tego dasha mam wogóle sprawdzić? Ten numer wam podałem, czarujcie i pomagajcie :D
     
  12. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W goglach wpisz "SystemUpdate_13604_USB.zip"
    Jak to zrobisz będziesz musiał znowu flashować napęd.
     
  13. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    A cos zebym nie musial wgrywac od nowa flasha? Mam slimke i do tego nie mam serwisu blisko
     
  14. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
     
  15. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Na pewno? Bo mam 2.0 ale jak mi usunie to po mnie
     
  16. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z tego co mi wiadomo to nie obejdziesz tego flashowania napędu. Masz tu sporo tutoriali i możesz sam to zrobić. Oczywiście jak nie czujesz się na siłach to lepiej znajdź kogoś w okolicy co może ci pomóc.
     
  17. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    Sam nie da rady, brak keya. A w okolicy nie ma nikogo
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    napisz jeszcze raz jakiego masz dasha koncowke sama bo sa same gwiazdki jak masz 599 albo 604 to zagrasz we wszystko offline
     
  19. Vister

    Vister Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    165
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Centrum
    2.0.13146.0
    ?
    Ale chodzilo mi, ze mam lt+2.0
     
  20. kucyk3

    kucyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    KIELCe
    czesc czy zeby moc grac na live trzeba wypalic ihasem czy nie koniecznie :)
     
  21. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    smialo mozesz aktualizowac do 604 nie usunie przerobki
     

Poleć forum