1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 a nagrane wczesniej gry xgd2 bez ap2.5 pod live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez nowy_12, Styczeń 18, 2012.

  1. nowy_12

    nowy_12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Krótkie pytanie: czy mając wczesniej nagrane gry xgd2 (bez ap2.5) specjalnie pod live sprawdzone abgx 1.0.5 muszę ponownie przepuszczac przez abgx 1.0.6 i nagrywać ihas'em dla lt 3.0 jezeli chce dalej na nich grać live? (Dla przykładu Bad Company 2) Proszę o szybką odpowiedz.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie musisz mozesz grac
     
  4. nowy_12

    nowy_12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzieki za szybką odpowiedz :)
     
  5. nowy_12

    nowy_12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a topology data nie jest dogrywane do kazdego obrazu dla lt 3.0 sprawdzając go w abgx 1.0.6? nawet dla tych xgd2 bez ap2.5? chodzi mi o flage...
     
  6. redwall

    redwall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej dobrzy ludzie. Stary obraz AC Brotherhood przepuszcze przez nowy abgx360 i ta gra bez problemu pójdzie na lt 3.0? Podobnie Fable3? Zauważyłem też że abgx ma różne levele autofix. Po analizie tej gry na levelu 3, na żółto pokazało stealth status is uncertain oraz veryfikacja failed. Czy to oznacza że powinienem zrobić analize na innym levelu?
     
  7. Piciu29

    Piciu29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A ja zapytam tak czy jesli jest xbox bez dysku i będzie przerobopny na LT 3.0 to czy gry nagrane pod LT2.0 ale np XGD3 (NFS the Run itp) czy to będzie działać z płyty no bo dysku i tak nie ma czy na nowo ten obraz trzeba przepuścic przez abgxa i dopiero palic
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Wszystkie gry z zabezpieczeniem XGD3 i AP2.5 wypalone pod LT+2.0 nie będą działać na LT+3.0 czy to z dysku czy z płyty. Było o tym na forum X-razy
     
  9. redwall

    redwall Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 25, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej, po użyciu abgx pojawił się plik MDS. Mam zaznaczyć ten plik do nagrania? Czy po staremu plik DVD?
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    plik dvd
     
Wczytywanie...

Poleć forum