1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 3.0 a xbox Live

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jordan23mk, Październik 15, 2014.

  1. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chciałbym się zapytać jak to wygląda na tą chwilę? Zakupiłem konsolę z lt 3.0 i zastanawiam się czy mogę śmiało korzystać z xbl? Sprzedawca twierdzi że na tą chwilę tak. Czytałem że dużo zależy od prawidłowo nagranej gry? tzn? jak poznać po przepuszczeniu w abgx że jest ok? I jeśli przykładowo dostanę bana to czy mogę spokojnie korzystać z konsoli offline? jakie są konsekwencje?
    pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Banów już nie ma (przynajmniej nie było od jakiś 5 lat), możesz spokojnie grać na XBL. Jeśli już dostaniesz tego bana (w co wątpie) to można grać offline.
     
    1 osoba to lubi.
  4. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    nagrywarka ihas ( 124b lub kompatybilna z lt maxxx ), nie graj przed premierą, nie graj na modyfikowanych obrazach. W ten sposób nie dostaniesz bana ;)
     
    1 osoba to lubi.
  5. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    Musi być ta nagrywarka ihas? Ja mam pioneer dvd-rw dvrtd11rs i już kilka razy nagrywałem na xboxa i było ok ale co prawda nie grałem przez neta.
     
  6. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A użyj opcji szukaj nie da rady ? To ja znałem odpowiedź ale założę nowy temat i Ci odpowiem.....

    Masz rozpiske na forum jakie nagrywarky dxjalaja, nie tym czymś nie nagrasz 100% 1:1 kopii zapasowej , ale spróbuj najwyżej bana zalapiesz
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  7. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wystarczy że nagrywarka ogarnia płyty dwuwarstwowe, to spokojnie nagrasz, tylko z grą z dysku będziesz miał problemy, ale trick z mp3 powinien zadziałać. Jeśli zaś chodzi o zabezpieczenie CIV, to koniecznie ihas, bądź nagrywarka kompatybilna z burner maxem. Co do reszty pytań, to spokojnie sam znajdziesz odpowiedź.
     
    1 osoba to lubi.
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    do live nie wystarczy zwykła nagrywarka, musi być ihas żeby mieć pełną kopie a nie 97% (truance)
     
    1 osoba to lubi.
  9. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Otóż mylisz się, bo ja posiadam zwykłą, i bez problemu cisnąłem live w nfs rivals, czyli xdg3, czyli typ gdzie ucina się część gry. Jedyne różnice pomiędzy Ihasem a zwykłą, to instalacja na dysku, oraz nagrywanie gier civ.
     
    1 osoba to lubi.
  10. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Vaiper no to jak się anarkad myli no rozbrajasz mi uczucia 100% to nagranie gry na dysk itd nie można być w 50% e ciąży
     
    1 osoba to lubi.
  11. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Wiem że tylko przy 100% można nagrać grę na dysk. Chodzi o grę multi, że da się nawet bez 100% nagranej gry.
     
    1 osoba to lubi.
  12. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Da sie grac.czemu by nie, ale sie.nie bądź zaskoczony jak banik cię przywita.

    Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  13. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    No jakos do tej pory nikt nie dostal bana za zła kopie więc te straszenie banem jest bardzo przesadzone. Od ponad roku gram na takich kopiach i zdarzy się jeszcze ze 1-2 dni przed premiera odpalę grę będąc podłączony do neta i jakos bana się nie boje. Jakby mialbyc to już by byl i nawet ihas by nie pomógł jakby Ms się za to dobrze wziął i zaczal znow banowac. A tym bardziej ze to schyłek tej generacji wiec szanse na bana myślę ze beda coraz mniejsze
     
    1 osoba to lubi.
  14. Nemezis30

    Nemezis30 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2014
    Posty:
    258
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Żadnych banów nie ma za kopie xgd3 truncated od długiego czasu, ihas jest tylko już instalacji gier na dysk bez zabawy z mp3fix i nagrania xgd3 civ których z 10 jest. Ban daje bana do roku 9999 to nie na zawsze.
     
    1 osoba to lubi.
  15. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Możesz grać bez problemów, nie ma czego się obawiać. Mam w swoim laptopie prawie tą samą nagrywarkę (DVRTD10RS) i gram na live.
     
    1 osoba to lubi.
  16. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. jordan23mk

    jordan23mk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze mam pytanko: czy Fifa 15 ma zabezpieczenie CIV? Na liście gier z tym zabezpieczeniem co prawda jej nie ma ale wolę się upewnić bo wcześniejsza 13 i 14 miały to zabezpieczenie.
     
  18. Vaiper

    Vaiper Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2014
    Posty:
    345
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na 99,9% ma. Skoro poprzednie dwie odsłony miały, to i ta zapewne też ma. Jak na razie nie znalazł się śmiałek, który by obalił tą tezę.
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum