1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 a Xbox Live

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez misiek222, Lipiec 18, 2012.

  1. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Witam serdecznie,

    1.) miałbym pytanko do bardziej doświadczonych użytkowników forum. Czy mając przeróbkę LT 3.0 - najnowszego dasha, a takze specjalnie przygotowana nagrywarke moge spokojnie wykupic abonament xbox live i grac przez internet ?

    To, ze nie mam zadnej cichej aktualizacji itp. to jestem przekonany, gdyz zadnej gry z ta aktualka nie wlaczalem.

    2.) Kolejne pytanie odnosnie zakupow na ' livie ' .. Czy moge spokojnie kupowac gry Arcade, sciagac demat itp. ??

    3.) czy majac np. Deus Exa pod LT 3.0 moge spokojnie kupic dodatek DLC do gry z marketu ? czy bedzie kompatybilne i bedzie elegancko chodzic ??

    Dzieki za wyrozumialosc i pomoc :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Ad1. Tak
    ad2. Tak
    ad3. Tak
     
    1 osoba to lubi.
  4. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Jeszcza zapytam dla uspokojenia swojego sumienia i 100 % pewnosci.

    Przypusmy, ze jednak jakims cudem otrzymalem kiedys flage itp. .. Czy podlaczajac sie do live'a jest szansa na bana ?? Czy Microsoft na te chwile zaprzestal banowac ?. Nie oczekuje tu 100 % pewnosci, tylko odpowiedzi Osoby dowsiadczonej w temacie.
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Bana możesz dostać zawsze i w każdym momencie. Koniec kropka.
     
  6. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Z tego akurat zdaje sobie sprawe. Chcialem tylko przeczytac od Ludzi ktorzy graja w taki sposob nie wiem .. pol roku, rok, dwa i swietnie sobie radza ... Czy przewaznie jest tak, ze miesiac .. drugi - ban. Czy sa Osoby, ktore jednak graja z powodzeniem, dosyc dlugo
     
  7. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Ją gram pół roku na lt 3.0, póki co żadnego bana. Gry nagrywane ihasem.

    Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    wiele osób gra na LT+ 3.0 nawet bez ihasa i jak widać nawet nie myślą o banie.
     
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Zachowując minimum ostrożności tj. wypalamy tylko sprawdzone kopie, najlepiej iHASem + nie gramy w gry które nie miały jeszcze europejskiej premiery można się przed Banem zabezpieczyć. MS od 3 lat nie z banował za firmware, przynajmniej nikt o tym nie pisał tutaj i na zagranicznych forach.
     
    1 osoba to lubi.
  10. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    wszyscy tylko o tym banie... ale nie grajac przez live i nie podlaczajac konsoli do neta to jest tak samo jakbys mial bana bo nie korzystasz z live, a obecnie nie tylko za flash mozna dostac blokade
     
    1 osoba to lubi.
  11. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    A jeszcze jedno pytanie:

    czy na te chwile jak mam 2.0 moge podpiac sie do live'a i grac np. w FIFE 12, gre ktora nie ma XGD3 i nie jest pod LT 3.0, czy lepiej jednak zaczekac z polaczeniem z internetem do czasu wgrania LT 3.0 ?

    Z gory dzieki
     
  12. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Lepiej zaczekać, ponoć są osoby które łączą się na LT2 ale nie ma co kusić losu skoro LT3 jest jak na razie niezawodne.
     
  13. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    i ostatnie mam nadzieje pytanie z tej beczki. Mam Battlefielda 3 wgranego pod LT 2.0 .. W sumie logiczne będzie, ze bede musial nagrac jeszcze raz plytke pod LT 3.0, prawda ? Czy stara wersje bede musial wykasowac z dysku, czy to nie ma znaczenia ??
     
  14. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli ci nie Odpalimy to Tak, aczkolwiek bf3 wypalony pod lt2 powinien ruszyć. To magiczna gra :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  15. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Okej, dziekuje za wyrozumialosc i pomoc. Mam nadzieje, ze po graniu LT 3.0 nie wyjdzie po miesiacu LT 5.0 tak jak mialem ostatnio przy przerobce na 2.0 ;-p ... Dla niektorych to zaden problem, ja niestety tak techniczny i magiczny nie jestem. Sam nie potrafie wgrac :(
     
  16. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli nie grasz na xbl to zawsze możesz wejść w RGH i mieć święty spokój :) każdy kij ma dwa końce hehe
     
  17. bonio4

    bonio4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Szczecin
    Siema. Ja mam LT 2.0 i gram na live w fife 12 bezproblemowo.

    Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
     
  18. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Może i to jest jakieś rozwiązanie z tym przejściem na RGH z tym, że jednak wolałbym troszkę pograć na xbox live.

    Z tym, ze teraz tak przemyslalem, co mi to w sumie da jezeli w 90 % grach potrzebne sa jakies online passy, ktore sa tylko z oryginalem. Jezeli sie myle, to niech mnie ktos poprawi. Jak wyglada ta gra na livie kiedy sie ma LT, trzeba kupowac oddzielnie online passy, czy jak rozwiazac ten problem ?
     
  19. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    oczywiście że musisz mieć onlinepass do gier które tego wymagają i LT3 nic do tego nie ma.
     
  20. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    czyli prawda jest tak,a ze multi bez online passa posiada tylko garstka gier, a online pass mysle, ze to koszt okolo 50 plnow. .... hhmmm

    Kwestia do przemyslenia, juz mnie glowa zaczyna bolec co wybrac ;p ;-)


    P.s - czy mając wgrane LT 2.0 i dasha 13[..] da sie przerobic na RGH ? Konsola jest z roku 2009 < okres wakacji > model Elite < dysk 120 GB >

    RGH mnie troche przeraza, zbyt fachowa terminologia, obawiam sie, ze sie nie polapie i nie wiem czy nie bede musial dokupowac dysku zewnetrznego gdyz takowego nie posiadam, tylko pendrive'a 16 GB. Podpinanie dysku xboxa do laptopa wydaje mi sie abstrakcja i ze nie dam sobie rady :(
     
  21. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Na twojej konsoli da się zrobić rgh. Dysk musialbys dokupić. W brew pozorom rgh jest łatwe w obsłudze. Wielu ludzi się do niej przekonało i se chwalą.

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum