1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 - Battlefield 3 !! problem z odpaleniem gry z dysku!!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dindan, Marzec 15, 2012.

  1. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, mam lt 3.0 i dziś jak zgrałem Battlefielda 3 na dysk i odpaliłem. Gra i tak odpala się z płyty, a do tego pojawia się komunikat Brak autoryzacji płyty i konsola sie uruchamia ponownie;/ czy ktoś miał coś podobnego lub wie o co chodzi? jak usunąłem gre z dysku i odpalam od razu z płyty to da sie grać, no ale zależy mi na tym żeby gra była na dysku bo nienawidzę dzwieku szorującej płyty w konsoli;/ pozdr
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    nagraj na nagrywarce ihas 124b
     
  4. dindan

    dindan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to trzeba specjalnie nagrywarkę kupować, żeby śmigało wszystko ? ;/ nie ma innej rady?
     
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli DashBoard wyższy od 13604, to nie ma innej rady na instalację gier XGD3 na dysku nagranych zwykłą nagrywarką.
     
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak nie chcesz dzwięku napędu mieć tylko ihas cie ratuje przy xgd3 lub rgh albo xkey
     
  8. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Witam. Ja mam pytanie. Mam slima LT 3.0 i czy jak nagram BF3 zwykłą nagrywarką to Textury HD się zainstalują?? Na LT 2.0 i Dash-u 719 wszystko na innej konsoli śmigało(Lite-on D2S).
     
  9. GameBoxPL

    GameBoxPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrają się bo battlefield 3 bez znaczenia czy oryginał czy kopia to i tak będzię możliwość pobrania Textur HD tylko na granie w multi jak ma się kopie trzeba wydać 39zł :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum