1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0 bez płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez maslakgit, Styczeń 2, 2014.

  1. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.

    Czy da się mając LT 3.0 grać bez płyty?
    tzn. mam płytę GTA DVD2 i odpalam nią grę.
    Tylko strasznie głośno chodzi i trochę męczy wieczorem.
    Czy da się jakoś ją w czasie gry wyciągnąć ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie nie da siw grać bez płyty w napędzie. I jeśli głośno chodzi to sobie zainstaluj na dysk i problem zniknie

    Sent from my NOKIA using Tapatalk
     
  4. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam dvd1 zainstalowane. a dvd2 podobno i tak trzeba mieć w napędzie tak?
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. White9

    White9 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2013
    Posty:
    52
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Jak zainstalujesz obie, będziesz musiał mieć płytę w napędzie, ale wszystko będzie się wczytywać z dysku, przez co napęd nie będzie hałasować.
     
  7. Net5kY

    Net5kY Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2013
    Posty:
    58
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A nie jest przypadkiem tak że jak się zainstaluje dvd2 to textury itd czyta z dysku, a z płyty tylko weryfikuje "oryginalność"?
     
  8. maslakgit

    maslakgit Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam tylko dysk 16gb w xboxie wiec i tak nici z instalacji.
     
Wczytywanie...

Poleć forum