1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt + 3.0 bf 3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez baranxd13, Kwiecień 7, 2012.

  1. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    no wlasnie jak mam zagrac mam dysk 4 gb :) da sie na 2 plyty ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lakiluk2424

    lakiluk2424 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    123
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    podpnij pendraiva lub dysk zewnętrzny i Xbox 360 wykryje pamięć jako max 16 gb.

    Wtedy instalujesz grę i po problemie.

    Pozdrawiam lakiluk2424.
     
  4. baranxd13

    baranxd13 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ale ja nic takiego nie mam to jak inaczej ?
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Możesz grać z płyt pierwsza płyta do multi druga do singla. z tym że nie zainstalujesz tekstur hd
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagrywasz na 2 płyty. Jeśli chcesz zainstalować tekstury HD (1,5 GB), to musisz nagrać tą płytę iHAS'em.
     

Poleć forum