1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 czy 2.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez sid333, Grudzień 27, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Witam, co mi się bardziej opłaca wgrać? 2.0 czy 3.0? Nie mam cichej aktualizacji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. michaelpol

    michaelpol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    To zależy czy chcesz grać na sieci i czy masz już dużo gier nagranych z xgd3.
     
  4. sid333

    sid333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    192
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdzieś
    Przez neta nie gram bo mam flagę. Żadnych gier jeszcze nie nagrałem i mam zwykłą nagrywarkę.
     
  5. maaxiu07

    maaxiu07 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli jak wgram lt + 3.0 to i tak będę musiał zgrywać te patche na pena?
     
  6. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Jest już patch do COD MW3 - Polish Vodka?
     
  7. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Team Xecuter zrobił fajne info dla wszystkich mających problemy. Ostrzegają przed złymi plikami z paczami do obrazów. Są ludzie, którzy robią sobie jaja i umieszczają w sieci puste pliki. Jak ktoś nie chce problemów niech korzysta tylko z oficjalnych linków.

    Poza tym rozwiewają wątpliwości co do iHAS. Niektórzy tutaj na forum z uporem maniaka twierdzą, że iHAS nie jest potrzebny, albo że jest potrzebny tylko do grania on-line. To bzdura, bo źle nagrana płyta może powodować że wywali nas z gry po 5 czy 10 minutach, nawet off-line. iHAS jest od teraz obowiązkowy, tak samo jak Verbatimy (oczywiście jak ktoś nie chce problemów).

    Link do tekstu - > Ripping Your Own Discs with XBC and Topology Clarification | Team Xecuter
     
  8. CannabisLamerus

    CannabisLamerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Helloł and Łelkom!
    Jeszcze tutaj nie pisałem, więc siema ludziska :D
    Dobra, w*j, do rzeczy. Bill mnie zbananował i chcę pokazać mu odpowiedni palec flas***ąc napęd. Dasha mam najnowszego, do ostatnich chwil legalnego życia konsola była podpięta do sieci, o fladze nawet nie wiedziałem. Pewnie mam wszystkie aktualizacje, ciche i głośne, poza tą z youtube bo wtedy już byłem na lodzie.
    Żadnych gier na dvd-r jeszcze nie mam, więc nie będę musiał nic nagrywać ponownie. Mam zwykłą nagrywarkę Pioneer DVRKD08. Co wgrywać? LT 2.0 czy 3.0? Do neta się nie podłączę, chcę zrobić kopie moich gier, a oryginały sprzedać. Nie chcę też kupować nowej nagrywarki i obudowy z wyjściem usb, ale chcę grać i instalować gry na dysk:)
     
  9. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    W Twoim przypadku tylko lt 3.0, a nagrywanie na Twojej nagrywarce może sprawiać problemy przy grze, ale to nie jest zasada, pewnie przyszłe gry będą się już krzaczyć jeśli nie nagrasz ihasem.
    No i alternatywa - RGH, była by dla Ciebie najwygodniejsza, tym bardziej że już masz po xbl.
     
  10. CannabisLamerus

    CannabisLamerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    O RGH myślałem od dawna, ale nie umiem lutować układów, a średnio mi się uśmiecha bulić 250zł + kurier w obie strony, zwłaszcza, że konsola to ponad 3 letni rzęch który w każdej chwili może wyzionąć ducha. Flasha sobie wrzucę sam kosztem ~20zł :)
    Teraz jak wgram 3.0 to mi nic nie pójdzie? Czy tylko te najnowsze, które ważą ponad 8GB?
     
  11. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    xb0x, nie rozumiem takich osób, kupili IHAS i teraz mają żale że ktoś nie kupił i gra online i offline bez problemu na turncate. Gdzie tam pisze że IHAS jest obowiązkowy?? Tam pisze wyraźnie aby nie zawracać im **** jeśli gra nie działa a nagrywana była zwykłą nagrywarką, bo zajmują się tylko wsparciem dla osób używających IHAS a ludzie niemający tej nagrywarki niech się męczą sami z nagrywaniem. Co jest z ich strony logiczne. C4eva pisze wyraźnie LT 3.0 daje pełne wsparcie dla płytek "turncate" i nagrywarka IHAS jest zalecana a nie konieczna.
     
  12. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    dokładnie to samo wyczytałem więc nie wiem po co od razu siać panike i pisać "ihas obowiązkowy bo jak nie to nic nie pojdzie"(czy jakoś tak)
    luzie nauczcie sie angielskiego bo jak sie rozumie co trzecie słowo to po co sie brac za tłumaczenie tekstu:/
     
  13. zolnierz45

    zolnierz45 Banned

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    39
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Ino
    Obowiązkowa to jest kostucha jak po was przyjdzie i podatki :) ja tam dopóki mi się gierki nagrywają i odpalają to jest git i leję na tego Ihasa,bo online i tak nie pykam.Ale faktycznie niektórzy tu sieją k.... ferment...
     
  14. xb0x

    xb0x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Źródło - Topology Files for iXtreme LT+ v3.0 | Team Xecuter

    Po aktualizacji dasha nie wszystkie gry działają na "ciętych" obrazach.

    No ale pożyjemy zobaczymy. Niech każdy robi jak uważa.
     
  15. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska

    +hej dzisiaj zpathowałem cmw3 region free,jezyk angielski i wypaliłem IHAS gra działa na LT+3.0 zaistalowana na hdd
     
  16. Arczo97

    Arczo97 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Głogów
    w najbliższym czasie chciałbym przerobić na LT 3.0 bo jeszcze mam iXtreme 1.51 ale czy będę mógł nagrywać gry nagrywarką "laptopową" tak jak dotychczas? jeszcze nie zdażyło mi się żeby nie działała gra nagrana lapkiem
     
  17. CannabisLamerus

    CannabisLamerus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pierwszy staroć odpalony na 3.0 wygrzany według starych zasad działa idealnie. Czyli mam spokój, zanim nadrobię zaległości z grami których nigdy nie kupiłem "bo średniaki i szkoda hajsu" to będzie czarno na białym co robić z nowościami. Na wszelką wszelkość napęd wypuściłem na zewnątrz obudowy, żeby w przyszłości nie bawić się w demontaż.
    Dzięki za rady i tutoriale, dzięki temu forum nie wydałem na przeróbkę ani grosza :D Dioda z zapalniczki wyjęta, kabelek od dvd, przełącznik od świateł znaleziony w garażu i trochę taśmy izolacyjnej. Teraz będe miał bekę, ps3 przerabiałem mptrójką, a xboxa śmieciami z garażu hehehe
     
  18. Puciu

    Puciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam zamiar zakupić sobie slima bo mój premium przestał funkcjonować i teraz moje pytanko jaką przeróbkę wybrać od razu wspominam że nie mam zamiaru grać online tylko i wyłącznie offline co byście mi polecali ?
     
  19. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Jak kupisz teraz nówke to nie przerobisz bo mają nowe napędy
    Kup używaną najlepiej przerobioną
     
  20. Puciu

    Puciu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    luz ja o tym wiem po prostu serwis do którego zanoszę konsole aby mi ją przerobili zajmuję się sprzedażą nowych klocków i wypytywałem właśnie o to czy mają jeszcze konsole które można przerabiać i bez problemu mogę ją tam zakupić tylko nie wiem którą przeróbkę wybrać . Mam jeszcze jedno pytanko mój poprzedni klocek miał flash 1.61 czy te gry które mam jeszcze na tą wersje będą mi chodziły na LT 3.0 albo LT+ 2.0 ?
     
  21. guciu1430

    guciu1430 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2007
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    polska
    gry które niemają zabezpieczenia AP2.5 XGD3 będą działały i na lt+2.0 i na lt+3.0,skoro masz 1.61 to wszystkie powinny dzi działać,raczej na 100%
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum