1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 3.0 Czy lub jak wrócić do LT+ 2.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 123jork, Listopad 13, 2014.

  1. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak w temacie jak wrócić z 3.0 na 2.0.
    Pomoże ktoś?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A w jakim celu
     
  4. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a jakie to ma znaczenie ? pewnie ma gry na LT 2.0
    Najprostsza odpowiedź to przerobić napęd na Lt 2.0.
    przerabiasz tak samo jak pod LT 3 tyle że wczytujesz pliki od LT 2.0
    Jeśli sam nie potrafisz to daj specowi
     
  5. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    To proponuję mu nagrać je od nowa bo tak to mu Nowe nie pójdą
     
  6. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    3.0 wgrałem sam gry działają. Ładnie opisane na forum jest. Problem tylko był z AHCI. A chcę wgrać na jednym 2.0 mam dwa urządzenia, wiecie 2-ka chłopaków w domu:unconscious:
    Jaki wybrać fw jak obecnie wgrałem LTPlus-0251-v3.0.bin

    EDIT:

    Do pisania a po co a dla czego itd. full, do konkretnej pomocy zero.:nonchalance:

    Alert nie pisz post pod postem, edytuj

     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Rozumiem masz dwie konsole ok ale jaki masz problem z tą drugą żeby wgrać lr 3 wiecej info bo serio nie pograja po necie i nowszych gier nie puszcza
     
  8. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok.Jeszcze raz. Mam dwie konsole, które przerobiłem na 3.0 mają wgrany LTPlus-0251-v3.0.bin. Jedną konsolę jednak bym wolał mieć na lt 2.0 aby korzystać z tych płyt co mam a nie wiem jak wrócić do lt 2.0, nie wiem które firmware wgrać lite-on dg-16d2s. W firmware jest tyle tego z 2.0 i jakiś bez 2.0 w nazwie. Przykład;LTPlus-32-2.0.bin,LTPlus-36-2.0.bin,LTPlus-40-2.0.bin, orig32.bin,orig78-4b00.bin itd.....
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1 osoba to lubi.
  10. 123jork

    123jork Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc. W mojej paczce firmware tego nie było.
     
Wczytywanie...

Poleć forum