1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+3.0 dla Benq w testach, dla LiteOn dziś

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez mario1500, Grudzień 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Larsson

    Larsson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    WAŁBRZYCH
  4. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Fajnie ale co z hitachi?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  5. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    No miejmy nadzieję że z Hitachi tym razem szybciej się uporają ;)
     
  6. xkozakx

    xkozakx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dobrze z e mam naped BenQ
     
  7. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Lt 3.0 incoming!

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  8. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    w mojej konsolce też tkwi Benq :D
     
  9. DJTOMEKK

    DJTOMEKK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Skoczów, Poland
    Dla liteon phat dzis wieczorem
     
  10. Damianos_17

    Damianos_17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    195
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nisko
    Chyba nic nie będzie trzeba robić z kopiami tylko wgrać LT 3 i powinno wszystko latać.
     
  11. woueK

    woueK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Trzeba będzie wszystkie nagrywać od nowa na napędach obsługujących ap 2.5
     
  12. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dobrze ze dzis kupuje liteon ihas

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  13. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Mam nadzieje, ze wyjdzie przed swietami, bo chce zrobic sobie za to ladnego sylwestra :)
     
  14. D3N

    D3N Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2011
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bullerbyn
    Ja chyba pośmigam we wszystkie gry które posiadam .... a potem flaschnę do lt3.0 ... była juz kiedys taka przygoda z grami zeby pod nowego lt treba było je nagrywac ??
     
  15. kurczak80

    kurczak80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    339
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Lubawka
    Do liteona to chyba też dopiero testy wieczorem a nie samo LT.
     
  16. rdkrdk

    rdkrdk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma nadzieje że nie trzeba będzie na grywac od nowa gier i spokojnie ściągnoć nowego dashboarda
     
  17. Frezer

    Frezer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2011
    Posty:
    188
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    to jutro na bank bedzie już LT+ 3.0 dla litona i benq
     
  18. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    ściągnąć
     
  19. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    było mówione, że trzeba będzie nagrywać gry od nowa
     
  20. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Oczywiście, że testy.

    Jak już wiele razy było mówione, będzie trzeba ponownie wypalić gry XGD3/AP2.5

    Wydaje mi się, że raczej pod koniec tygodnia.
     
  21. xbob3kx

    xbob3kx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja akurat dzisiaj podpiąłem pudło do neta i zaktualizowało mi wszystko. Red DR mi hula ale cod:mw3, ac:r, Bf3: F4 nie pociągnie, mam nadzieje że nowy LT to naprawi. Mam latka w boxie.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum