1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 dla laika, jak zaczac?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez dziend0bry, Styczeń 3, 2013.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Siemanko,

    Powiedzcie mi, jak to jest dzis z przerobkami.
    Moja ostatnia konsola miala ixtreme 1.6 i jedynie, co musialem robic to patchowac gry na mniejszy wave (stare czasy) i teraz interesuje mnie najnowszy ixtreme.
    Ale mam pare pytan:

    Co trzeba robic z grami, zeby je zgrac i nie marnoawc plyt.
    Slyszalem o jakims xgd3, co to jest? Co trzeba robic z obrazami plyt przed nagraniem?
    Czy mozna podlaczac sie do Live? Kiedys z 1.6 gralem i to duzo, nawet golda 12 miesiecznego mialem Mr. Green i nie dostalem bana/flagi.
    Czy dzis za podlaczenie sie do Live moge wylapac blokade, ktorej bardzo chcialbym uniknac?
    Mam Falcona z 08 z napedem.. nie wiem jakim, prawie w ogole go nie uzywam (dystrubucja cyfrowa, ktora zabija moj portfel) oraz najnoszy dashborad.

    I jaka jest cena wgrania najnoszego ixtreme i czy gdzy bedzie update to mozna to zrobic na wlasna reke bez stresu.

    Widzialem ten poradnik, ale tylko dla LiteOn, a moj Falcon Premium pewnie ma benq, wiec jak to jest?

    Jak zrobić flash napędu Liteon do LT+ 2.0 - JF 1.88 / Liteon JungleFlasher 1.88 Tutorial - YouTube
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: LT 3.0 dla laika, jak zaczac?

    Przepuścić przez abgx, nagrac przez imgburn na nagrywarce ihas z lt max
    Jest to nowy format gry, zajmuje troche wiecej niz plyta DL. Puszczac gry przez abgx.
    Mozesz podłączyć sie do live, lt jest do tego stworzone, szansa na bana jest bardzo mała, ostatnio fala banów była w 2009r.
    Mozesz przerobic sam w domu, benq jest jeszcze latwiej niz liteon, jesli sie jednak boisz to lepiej oddac komus co sie tym zajmuje

    Wysyłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Nagrywarka z ihas? Jedyny wymóg parę lat temu to był właśnie DL, nie można nagrywac na innej nagrywarce (nie ihas)?
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  5. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Ok, i z tego co tutaj wyczytalem (a moglem sie pomylic) to ten programik dodaje te puste sektory do plyty, by moc nagrac gry XGD3, ale na nagrywarce z IHAS, czy bez tego? Bo to wazne, kolejny wydatek na nagrywarke, co aktualnie nie jest mi na reke.

    Robi, piszesz, ze moge przerobic sam. Byloby mi to na reke, bo do najblizszego 'serwisu', ktory sie tym zajmuje mam 60km w obie strony, a jest jakis poradnik krok po kroku, jak to zrobic z napedem benq? I jakie jest prawdopodobienstwo uwalenia napedu i czy Xbox bez niego sie w ogole wlaczy, bo i tak go nie uzywam, wiec jesli go spieprze, to nic sie nie stanie :D

    /Edit

    Postanowilem wybrac sie do zaufanego goscia we wroclawiu, zeby wrzucil mi LT 3.0 a dodatkowo sprawdzilem w swoim laptopie, ze jest nagrywarka Slimtype DS8A5SH, ktora jest obslugiwana przez burnermaxa, wiec obejdzie sie bez kupowania ihasa. Jak bede mial jakies pytania to sie odzewe, dzieki za pomoc
     
Wczytywanie...

Poleć forum