1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT.3.0 Fala banów

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez sshadowek, Grudzień 30, 2012.

  1. sshadowek

    sshadowek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Słyszałem o czymś takim, że od 2-3 lat nie banują konsol lt.3.0, to prawda ? Tak wiem że moge dostać bana w każdej chwili. Ale czy jest to prawdą ? I czy jak dostane bana musze wymieniać płyte główną ? Czy jakoś resetnąć przeróbke ?
    Prosze o odpowiedz i pozdrawiam all z forum.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Prawda ostatnia fala banów była w 2009,jak dostaniesz bana zablokuje dostę do live,offline grasz normalnie
     
  4. sshadowek

    sshadowek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Tylko tyle ? Nic się z save'ami gier nie psuje na dysku ? I czy dodatki do gier moge pobierać bez golda ?
     
  5. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    widzisz co napisał gra tylko offline po prostu nie bedziesz mógł łączyć się z internetem na tej konsoli!
     
  6. sshadowek

    sshadowek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Tak ale czytałem gdzieś że coś się z dyskiem psuje.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kiedyś blokowało możliwośc instalacji gry ,teraz NIE
     
  8. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Teraz zablokują Ci tylko możliwość grania online. Nic nie stanie się z Twoim dyskiem.
     
  9. malawi

    malawi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2011
    Posty:
    226
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chorzów
    lt 3.0 i ihas redukuja ryzyko bana do minimum jednak zawsze cien szansy jest , ale jak widzisz jest spokój od dluzszego czasu
     
  10. sshadowek

    sshadowek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    okolice Krakowa
    To ok ja mam lt.3.0 i ihasa, ale i tak chyba niedługo przejde na rgh. Powie mi ktoś czy moge podpiąć wtedy dysk zewnętrzny ? Czy tylko wsadzić w miejsce napędu ?
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28107
    Polubienia:
    3214
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak, czytaj forum, dział RGH poradnik jtagowca...
     
  12. grisza133

    grisza133 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Grodziec, Bielsko, Poland, Poland
    Śmiało możesz podłączyć zewnętrzny dysk do 2TB
     
  13. lykanin

    lykanin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2011
    Posty:
    193
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Samorządki
    Pociągnie Ci dysk do 2TB ale o graniu przez XBLA możesz zapomnieć.
     
  14. kamikadze2012

    kamikadze2012 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2012
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    No tam za rogiem ;D
    Tak jak kolega wyżej o graniu na XBL zapomnij :)
     
  15. sshadowek

    sshadowek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    okolice Krakowa
    Tak wiem :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum