1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 fałsZ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JeanPepin, Sierpień 21, 2013.

  1. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam,

    dostałem przed chwilą konsolę w wersji elite kupioną na aukcji. Wg sprzedajacego konsola bankowo ma wgrane lt 3.0, mimo to takie gry jak saint row 3, hitman absolution czy nawet skyrim nie dzialają. dodam ze mialem wczesniej konsole z lt 3.0 i te same gry normalnie działały, z tymze xbox w koncu padł. Czy oprocz tego ze sprzedawaca poleciał w ****a moze cos innego byc przyczyną?

    Konsola ma wgrany najnowszy dash.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dadas1122

    dadas1122 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 13, 2012
    Posty:
    84
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie działają to znaczy co się dzieje? nie ruszaja w ogóle czy co? jakiś komunikat?
     
  4. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płyta nie nie jest obsługiwana
    Nie wiem, to jakieś inne LT 3.0 czy jak ? ;d
    Ponoć na 100% wgrane w autoryzowanym serwisie. Stara konsola czytała te płyty normalnie.
    "Avatar" gry normalnie jest widoczny, grę mogę zainstalować, ale co z tego..
     
  5. lolekw660i

    lolekw660i Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2011
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
    Jeżeli możesz zainstalować grę i widzisz obrazek gry to czyli chyba lt 3.0 jest ;p Moim zdaniem to chyba laser siada, bo miałem podobny przypadek, że kilka gier mi nie chciało czytać i wyskakiwał ten sam błąd co u CB ;p I po pewnym czasie siadł laser ;p Spróbuj wypalić świeżą grę pod lt 2.0 i 3.0 i zobacz czy ruszy ;p Jak ruszy pod lt 3.0 to czyli laser juz zajechany.
     
  6. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Nie jest to problem zjechanego napędu. Powiedziano mi ze konsola ma wgraną dokładnie przerobke "LT +3.0", dlatego gry nie odpalają. Nie widziałem roznicy miedzy 3.0 a + 3.0..jak teraz żyć??

    Miałem naped samsunga, wiec prawdopodobnie mialem przerobke 2.01.
    Teraz mam liteona + lt 3.0
     
  7. MykPykPyk

    MykPykPyk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2013
    Posty:
    36
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Może masz napęd spoofowany
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jesli miałeś samsunga z 2.01 to na nim działają gry nagrane i pod 2.0 i pod 3.0. Sprawdź gry które masz w abgx, jak będzie wszystko na zielono to konsola ma 2.0, jak coś na czerwono to gry są pod 2.0 a konsola ma 3.0

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. JeanPepin

    JeanPepin Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  10. SZYMONZ25

    SZYMONZ25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2013
    Posty:
    139
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poland
    Mam podobny problem... U ciebie też działają tylko niektóre gry?
     
Wczytywanie...

Poleć forum