1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Lt 3.0 Flash POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez qiluguard, Grudzień 26, 2011.

  1. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wlasnie wgrywam lt 3.0 moj naped to LiteOn Phat 93450C po zaladowaniu klucza i Firmware LTPlus-0251-v3.0 naciskam LiteOn Erase mam taki komunikat
    Drive returned Status 0x72
    Manufacturer ID: 0x0
    Device ID: 0x0
    Flash Name: Unknown type
    Flash Size: n/a
    chyba cos zje........
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun
    powtorz jeszcze raz ta czynnosc-nie raz tak sie zdarza
     
  4. thor_666

    thor_666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak robisz PMT to wcisnij na sekunde przelacznik po rozpoczeciu erase. U mnie to pomaga
     
  5. klekotpl

    klekotpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    torun

    jak kliknie erase to musi wlaczyc i wylaczyc zasilanie bo inaczej nic by mu sie nie pokazalo
     
  6. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalej to samo , jakis inny pomysl ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Dajesz liteon erase, po kilku sekundach masz w logiczne resendig vendor intro, wtedy wyłączasz i wlaczasz zasilanie napędu.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. qiluguard

    qiluguard Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 2, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thx zrobione Dzieki za pomoc :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum