1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT+ 3.0 Gry Nadal nie działają ;/

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez djolun12, Maj 16, 2013.

  1. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Witam ;)
    Dziś zakupiłem kolejne 6 płyt DL bowiem byłem pewien że przez niezastosowanie się do poradnika z naszego forum ;)
    Zrobiłem cały abgx360 do forzy horizon jak należy, męczyłem sie z wypalaniem *****skiej płyty sporo czasu bo do tego weryfikacja ale kurde gry Dalej Nie Odpala ! !#$#^%^$

    Flash jest zrobiony na napęd BenQ, zrobiony PO aktualizacji Dasha, więc nie ma możliwości że tego flasha nie ma
    Co prawda nie nagrywam nagrywarką iHas ale przecież do gry offline obejdzie się bez niej a mi nawet głupiej płyty nie odczytuje !
    Podpowiedź jest taka że raz wgl. nie próbuje czytać tej płyty, a raz mieli ją kawałek czasu
    Oryginały działają normalnie, jak i gry Arcadówki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    Czyli wszystkie gry xgd3 nie odpalą mi przy nagraniu na innym napędzie niż iHas
     
  4. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Wcale nie musi być IHAS do xgd3, w dodatku do gry SINGLE
    Można zwykła nagrać i zastosować mp3 trick

    IHAS wymagany do gier z CIV, a FORZA HORIZON chyba nie ma CIV.

    FORZA 4 , FIFA 13 , Dragons Dogma i jeszcze chyba 2 gry miały zabezpieczenie CIV
     
  5. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    No to wtf. dlaczego mi nie uruchamia tej forzy skoro chyba ją prawidłowo nagrałem ;/
     
  6. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    taa.. w moim przypadku musi być. U mnie żadna gra xgd3 nie chciała odpalić bez ihasa. Ale to pewnie u mnie. ;]
     
  7. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Mi zostało z 15 gier XGD3 nagranych na wypalarce SONY w kompie - nagrane na 97% :D i wszystkie do dziś mi na LT 2.0 działają.. ale już ich nie używam
     
    1 osoba to lubi.
  8. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    ja mam forze horizon zwykłą nagrywarką śmignięta i wszystko działa offline online 100%
     
  9. Asuna

    Asuna Dziewczyna Dziewczyna XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2013
    Posty:
    130
    Polubienia:
    84
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Wrocław
    Pewnie lipna nagrywarka..
    A nagrywasz płytami Verbatim?
     
  10. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    No mój napęd to LG GSA-H62N
    PS. a moze to być wina nie zainstalowanych sterów do napędu ?
     
  11. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3703
    Polubienia:
    1110
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Jakiej firmy masz te płyty ?? verbatim ?? może coś z laserem w konsoli ??
    Wypalałeś już jakieś inne gry w xgd3 ?? - działają ??
     
  12. djolun12

    djolun12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 7, 2013
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brzeg, Poland
    1. Zrobiłem teraz update firmware do mojego napędu
    2. tak nagrywałem jeszcze red dead redemption i tekken tag tournament 2 - zadna nie uruchomila sie
    3. płytki mam firmy platinum, z reguły trzymają kilka miesięcy
     
  13. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chłopie pisałem Ci wyraźnie kiepski laser lub nie masz wogóle przeróbki wgranej . Zanieś do serwisu jak się nie znasz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum