1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i błąd "otwórz napęd"

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ermek, Maj 23, 2014.

  1. Ermek

    Ermek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wczoraj otrzymałem sflashowany napęd i miałem nagrane 2 gry XGD2 zwykłą nagrywarką( płyty platinum).
    Gry normalnie chodziły, jedną z nich zainstalowałem na dysk. rano zgrałem jeszcze jedną grę i tu zaczyna się problem. Gry przestały działać ! Jedynie ta nie zainstalowana pierwsza włącza się, ale nie zawsze. Na początku wyskakiwał błąd 03-80-00, więc wyczyściłem pamięć podręczną, nie pomogło. Uruchamianie bez dysku też nie. Zgrałem na płytkę filmy, one też nie działały ( ta sama płyta). muzyka z oryginalnej płyt włącza się bez problemu. Po wyczyszczeniu cache wyskakuje komunikat otwórz napęd, lub przy jednej płytce czasami zareaguje ale błąd ze ściereczką. A żeby było lepiej to napęd po otworzeniu sam się zamyka :)

    Edit: Dokładne czyszczenie konsoli i lasera ściereczką od okularów jak na razie pomogło :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum