1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i dashboard 14699

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DKT_50, Styczeń 14, 2012.

  1. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadam wyżej wymienione oprogramowanie i LT, nagrałem kopię zapasową black opsa poprzez backup creator i imgburn, po włożeniu płyty do konsoli wyskakuje komunikat, że nie można odczytać płyty. w czym tkwi problem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Przepusc przez abgx 1.0.6 i nagraj

    Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk
     
  4. vMjuzik

    vMjuzik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zgrywasz obraz i przepuszczasz przez abgx 1.0.6 ( koniecznie ta wersja ) gdy wyskoczy Topology data c... Verified to znaczy, ze mozna nagrywac ; )

    Pozdrawiam.
     
  5. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dzięki wielkie panowie, zaraz przetestuję ;)

    Edit:

    Czy najpierw przepuścić przez creator'a, później przez abgx żeby zrobił od nowa .dvd file, czy najpierw zrobić .dvd i na koniec przez backup creator i nagrywać ?
     
  6. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Wpierw przepuszczasz obraz przez odpowiednio ustawionego abgxa 1.0.6, potem nagrywasz imgburnem.
     
  7. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No i niestety, to samo. Usunąłem istniejący po rozpakowaniu .dvd, przepuściłem obraz przez abgx'a , wszystko było na zielono, ale żadne topology data nie wyskoczyło. Przez backup przepuściłem ( wybrałem XGD2.COD-BO.COD-MW2.Halo-Reach.top.data.v1, nagrywałem black opsa dlatego wybrałem xgd2 ), i nadal nie może odczytać płyty.
     
  8. lockerek

    lockerek Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Białystok, Poland, Poland
    abgx najnowszy jest do XGD3 jesli chcesz nagrac gre XGD 2 to musisz starsza wersje...
     
  9. Shparag

    Shparag Banned

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Redmond
    ciekawe co piszesz wiesz bo ja przed momentem przepuscilem przez najnowszego abgx RDR Undead Nightmare i poleciało wszystko ok(gra działa instaluje sie itp itp tzn L0 video pading cos na zółto swieci ale gierka dziala)
     
  10. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    DKT_50 - chwilke temu sprawdziłem jedną kopie spatchowaną poprzez Xbox Backup Creator, z wgranym topology data XGD3. Na LT+3.0 niestety nie działa. Gdy przepuściłem nagraną płytkę przez abgxa, topology data było... puste. Tak jakby XBC w ogóle go nie wgrał, lub wgrał, ale w inne miejsce. Dziwne to.

    abgx360 v1.0.6 - Quick Guide & Settings - Team Xecuter - tutaj znajduje się plik instalacyjny najnowszego abgx'a 1.0.6 wraz z screenami pokazującymi ustawienia, według którch powinieneś przepuszczać gry. Usuń obecną wersję abxa z Twojego komputera, wyczyść rejestr i usuń zbędne pliki ( np. użyj do tego CCleanera ) a następnie zainstaluj abgx'a od nowa i przepuść jakąkolwiek grę XGD3 (np. Gears Of War 3), następnie nagraj grę za pomocą IMGBurna. Problem powinien zostać rozwiązany.

    BTW. Posiadasz nagrywarkę LiteON iHAS x24B?
     
  11. DKT_50

    DKT_50 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 4, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, nie posiadam iHAS'a. Jest on niezbędny, czy tylko do tego żeby móc grać online ?
     
  12. logai94

    logai94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz xgd3 to jest potrzebny aby nagrać go na HDD
     
  13. crosk

    crosk Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Chicago
    W ustawieniach ABGX ustaw AutoFix na LEVEL 3.
     
Wczytywanie...

Poleć forum