1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

lt 3.0 i gry xdg3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bezsenss, Styczeń 23, 2013.

  1. bezsenss

    bezsenss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema wszystkim : )
    Mam pytanie, otóż czy mógłbym grać w gry xdg3 nagrane zwykła nagrywarką przez sieć ? Posiadam lt 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzecho

    Grzecho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Najpewniej jest kupic ihasa i spokój , gry xdg3 w większosci przypadkach potrzebują tej nagrywarki . Jak chcesz to graj przez neta ale miej na uwadze że możesz otrzymac bana :)
     
  4. miki03022

    miki03022 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    xgd3 bez ihasa nie są nagrane w 100 %, więc jeśli będziesz grał w takowe przez internet to masz większe ryzyko bana.
     
  5. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: lt 3.0 i gry xdg3

    Ja grałem i bana nie dostałem. Wątpię żeby ktoś się znalazł co w ogóle takiego bana dostał... Po co bluźnicie? ;-)

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    tylko po co ryzykować lub sobie przyszpieszać? póżniej poleci fala i będzie płacz. A ms wystawia bana na daną konsole mimo ,że nie ma fal.
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No masz większe ryzyko, ale jeszcze MS musi chcieć na to zareagować...
     
  8. the_mask

    the_mask Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2012
    Posty:
    232
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Suwał‚ki, Poland
    Odp: lt 3.0 i gry xdg3

    Ktoś kiedyś fajnie tutaj napisał: Jakbyś się nie podłączył do internetu, to tak jakbyś sam sobie bana dał ;-)

    Wysyłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk 2
     
  9. miki03022

    miki03022 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 14, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    to też prawda :D
     
  10. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    ms po to bana wymyślił żeby ludzi straszyć i to działa do dziś mimo ich nie ma i fal:)ale konsola bez multi to jakby używać jej w 50%. po banie można wrócić do singla .Multi>>ban>> single:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum