1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i gry xdg3

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kamil PowroĹşnik, Kwiecień 30, 2014.

  1. Kamil PowroĹşnik

    Kamil PowroĹşnik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Witam!

    Mam xboxa arcade przerobionego lt 3.0 .
    Czy na nagrywace innej niż ihas (np. nagrywace z laptopa) da radę wypalić tak aby konsola odczytała gre?
    dodam że firmware w nagrywace jest najnowszy dostepny.
    Zmarnowałem już 3 płyty i jestem załamany plz HELP :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    XGD2 owszem. XGD3 raczej odpada. [ jak rozpoznać - poradnik na forum, poszukaj ]
    Możesze jeszcze spróbować z Payload Tool v0.15, ale wtedy trzeba kombinować z różnymi ustawieniami IMGBurn. [ tutorial jest na forum poszukaj ]

    Laptopowa nagrywarka rzadko kiedy wróży sukcesz.
    Kup iHASA 124 EU, cake Verbatimów DL i nagrywaj do woli.
     
  4. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Potwierdzam Ihas 124 EU + Payload tool , działa wszystko.
     
  5. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nawet jesli uda sie gierke xgd3 wypalic na zwyklej wypalarce, to tylko odczyt z plyty, plytke nagrasz metoda turncate co wróży tylko granie z tej plytki, o instalacji na dysku twardym konsoli nie ma mowy, gdyz taka gierka nie wystartuje.
     
  6. Esse

    Esse Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Wystartuje jeżeli użyjesz MP3 FIX , ja tak robię ze wszystkimi grami XGD3 nawet z tymi co mają CIV, instaluje na dysku razem z MP3 FIX , potem odpalam gierkę na załączonej MP3 po jakiś 3 minutach wyciagam pena i gram normalnie więc nie pitol !
     
    1 osoba to lubi.
  7. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    ta metoda drogi kolego nie działa na wszystkich grach więc ty nie pitol!, fifa z civ i mp3 fix BARDZO CIEKAWE. To że działa u Ciebie nie znaczy że działa u wszystkich.
     
  8. Esse

    Esse Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2014
    Posty:
    18
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Dobra idź pan panie (pseudo)serwisancie od przeróbek oraz poradników się dokształć a potem będziemy rozmawiać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum