1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

LT 3.0 i ihas

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ethernet, Lipiec 19, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    siemka, wszyscy pisza ze aby poprawnie dzialaly gry trzeba miec nagrywarke liteon ihas 124, dlaczego nie moze byc inna ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ziomalinski

    ziomalinski V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    35
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tylko pod tą wypalarkę jest soft "iXtreme Burner MAX" umożliwiający wypalanie obrazów XGD3, większych niż 8.5GB.

    Do wyboru masz:
    Lite-On
    iHAS124B
    iHAS224B
    iHAS324B
    iHAS424B
    iHAS524B
    iHAS624B

    ASUS
    DRW-24B3LT
    DRW-24B3ST
    DRW-24B1LT*
    DRW-24B1ST*

    Dell
    PLDS DH-16ABS

    HP
    DVD1270i*
    DVD1260i*

    Lite-On
    iHAS122*
    iHAS322*

    Plextor
    PX-L890SA

    TEAC
    DV-W524GSB


    * tylko modele z chipsetem "B" !
     
  4. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dawno nie bylem na tym forum, juz chyba z rok, bo jak ostatnio bylem to najnowsza przerobka byla 1.9-jeszcze jak mialem xboxa ;p i teraz wlasnie nie ogarniam jak to jest, ale chyba musze kupic jakas tania nagrywarke bo moja 7 letnia juz ledwo dziala :D no dobra przypuscmy ze kupie ihasa 124b (bo on chyba bedzie najtanszy?) i ja musze jeszcze w niego wgrywac jakos tego burner MAXa ?:>
     
  5. HazeY

    HazeY Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ano musisz. Ew. możesz kupić nagrywarkę już przerobioną.
     
  6. -Majkel-

    -Majkel- Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A tak dolacze sie do tematu, czy to jest ta nagrywarka Ihas ? Nagrywarka IHAS
    Bo czytalem ze niektore maja jakas wersje B czy to ma jakies znaczenie ??
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    tak, wydaje mi się że ta jest okey aczkolwiek zadzwonił bym i dopytał czy to jest iHAS124-19B
     
  8. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
  10. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli kupie, podmienie z moja starą nagrywarka i od razu mogę postępować według poradnika? :)

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  11. adamk4

    adamk4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Tak. Masz nagrywać według poradnika.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum